Brillen in Amsterdam kopen

Veel mensen gaan liever in een keer meerdere brillen kopen. Amsterdam is de stad waar u dan moet zijn want daar vindt u onze locatie: Bas Optiek. Ook op het internet hebben we niet stilgezeten en kunt u een groot deel van onze huidige collectie alvast bekijken. Erg handig als u brillen in Amsterdam wilt kopen, maar er wel wat verder voor moet reizen. Kijk dan alvast op basoptiek.nl de kat uit de boom, maak een selectie en schrijf een e-mail met daarin de monturen die u graag zou willen passen. Ook zonder afspraak bent u overigens meer dan welkom in onze vestiging. Op de site vindt u ons adres en de openingstijden zodat u snel onze brillen in Amsterdam kunt komen bekijken. U wilt aldus brillen in Amsterdam uitzoeken maar dit niet overhaasten. Wij leveren enkel monturen van gerenommeerde topmerken zodat u een ruime keuze hebt uit zeer elegante modellen. Het is immers een sieraad dat u de hele dag door draagt. U kunt het beschouwen als een verlengstuk van uw ogen en daarmee maakt het een belangrijk deel uit van uw gezicht. Het bepaalt hoe men u ziet en dat maakt een montuur erg belangrijk. Een rond montuur geeft bijvoorbeeld een totaal andere uitstraling dan een montuur met scherpe hoeken. Ook de kleur kan daarbij een rol spelen.

Zoek uw brillen in Amsterdam bij elkaar

Iedereen is anders en iedereen heeft een eigen stijl. En ook al is die stijl misschien niet erg ontwikkeld, u hebt wel uw eigen smaak. Wij zullen u daarom natuurlijk niet de les lezen als u brillen in Amsterdam komt uitzoeken. Maar hopelijk staat u wel open voor ons advies. Zo kunnen we u bijvoorbeeld helpen aan brillen in Amsterdam die u anders nooit zou overwegen. Ga bijvoorbeeld met de tijd mee of doe juist een stapje terug als uw kleding of uw gezichtsvorm om een andere stijl roepen. Onze experts zullen u daarom niet enkel de door u uitgekozen monturen voorleggen maar tevens de merken die wellicht beter bij uw look passen. Toch hebt u te allen tijde het laatste woord. Of u nu gaat voor een montuur dat toevallig in de aanbieding is, omdat u goed bekend bent met dit merk of omdat u hier altijd al een bril van had willen hebben, de klant is bij ons de koning. Het gaat er uiteindelijk om dat u:

  • brillen in Amsterdam hebt gekocht die prettig zitten,
  • waarmee u zich zelfverzekerd voelt,
  • en natuurlijk lenzen bevatten die geheel op sterkte zijn geslepen.

Vergeet overigens niet om bij uw zorgverzekeraar te checken in hoeverre de bril in uw pakket is opgenomen. Want wellicht wordt de bril compleet vergoed door uw verzekeraar maar vergeet u dit te declareren. Dan bent u pas echt een dief van de portemonnee.

Ook voor zonnebrillen en lenzen bent u bij ons aan het juiste adres

Waarom zou u nu nog verder zoeken? Natuurlijk kunnen we het ons goed voorstellen dat u eerst in uw eigen stad bij een opticien gaat kijken. Maar mocht u toch in de verleiding komen om brillen in Amsterdam te kopen zodat u er tevens een leuk dagje uit van kunt maken dan bent u aldus van harte welkom bij Bas Optiek. We nemen ruim de tijd voor u en willen u van goed persoonlijk advies voorzien. Hebt u nu al enkele vragen? Bijvoorbeeld over de merken, monturen of onze werkwijze? Klim dan snel in de pen en schrijf een e-mail. Uiteraard kunt u ons tevens tijdens kantooruren even opbellen. We hopen u in ieder geval snel eens te zien!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn