De beste manier voor naamsbekendheid in de zomer is door een strandbal te bedrukken

Strand-ballen - strandbal bedrukkenHet promoten van je bedrijf, je eenmanszaak of je praktijk kan natuurlijk op oneindig veel manieren. De vraag is alleen welke manier het meest effectief is. De effectiviteit kan erg seizoen gebonden zijn. Zo is het in de herfst bijvoorbeeld ideaal om paraplu’s te bedrukken met het bedrijfslogo. De reden hiervoor is natuurlijk vrij voor de hand liggend, namelijk het feit dat mensen in de herfst vaak met regen te maken hebben (vooral in Nederland) en dus vaak een paraplu nodig hebben. Daar komt bij dat een paraplu een mooi groot oppervlak heeft waar je je logo groot op kunt laten drukken. Zodra het regent zullen mensen de paraplu uitklappen en vervolgens kan de hele wereld zien wat de naam is van jouw bedrijf en bij welke website ze eventueel terecht kunnen. Nu is het grote oppervlak van een paraplu het hele jaar door een voordeel en toch kun je beter niet altijd gebruik maken van een paraplu voor promotiedoeleinden. In de zomer regent het minder en gebruiken mensen niet of nauwelijks een paraplu. Het in de lente en vooral in de zomer dus zonde om je promotiegeld uit te geven aan het bedrukken van paraplu’s. Het is daarentegen wel weer verstandig om dat geld voor promotiedoeleinden te besteden om een strandbal te bedrukken. Een strandbal heeft ook een groot oppervlak en daar kun je dus zowel de naam van je bedrijf, het logo als de website prima op kwijt. Zodra de stranden vollopen, moet je ervoor zorgen dat je er strandballen weg kunt geven en die strandballen moet je dan eerst bedrukken. Op een drukke dag op het strand bij Scheveningen bijvoorbeeld kun je er dan voor zorgen dat het strand bezaaid raakt met de strandballen met jouw bedrijfslogo. Duizenden mensen zullen dan in aanraking komen met de naam en het logo van jouw bedrijf. Dit natuurlijk allemaal gemoedelijk, want ze zullen vooral de kinderen zien spelen met een strandbal waar toevallig de naam van één of ander bedrijf op staat. Maar vergis je niet, de naam zullen ze onthouden en dit allemaal op een vrij subtiele manier waar ze zelf waarschijnlijk niet eens erg in hebben. Een strandbal bedrukken is dus een goed idee in de zomer en natuurlijk is het geen goed idee in de herfst. Daarom is altijd verstandig om goed te kijken naar de verschillende mogelijkheden en wanneer je het beste van die mogelijkheden gebruik kunt maken. Het moge duidelijk zijn dat een strandbal bedrukken ideaal is tijdens een hittegolf. Het is daarom goed om een strandbal te bedrukken op het moment dat het het meest efficiënt is. Soms kun je dat niet ver van te voren voorspellen zoals met een hittegolf. Daarom moet je een strandbal laten bedrukken bij een bedrijf dat dat snel kan regelen, zodat je op basis van het weer last minute de juiste strandballen kunt laten bedrukken. Waar je dat kunt doen lees je hieronder.

Een strandbal bedrukken doe je natuurlijk bij strand-ballen.nl

Als je een strandbal bedrukken wilt laten, dan doe je dat het beste via de bovenstaande website. Strand-ballen.nl maakt onderdeel uit van Promoboer en zij kunnen vele artikelen bedrukken van zonnebrillen tot en met strandballen. Voor een zomerse promotie ben je bij Promoboer dus aan het juiste adres. Een Strandbal bedrukken kan op verschillende strandballen. Het standaard formaat van een reguliere strandbal is 40 cm, maar je kunt er ook voor kiezen om kleinere strandbal of een grotere strandbal te bedrukken. Tevens heb je in ieder geval de keuze uit 12 standaard kleuren en je kunt op elke strandbal dus je eigen logo laten drukken in de kleur van jouw keuze. Vaak heeft een strandbal verschillende panelen met bijvoorbeeld rood en wit. Op het witte paneel kun jij dan het logo van je bedrijf laten drukken. Een Strandbal bedrukken is dus vrij eenvoudig als je weet waar je het moet doen. Tevens kun je er op rekenen dat de strandballen die je laat bedrukken snel worden geleverd. Dus mocht je reageren op een hittegolf, dan ben je altijd op tijd met het bestellen van de strandballen. Het is met zulke last minute bestellingen wel handig dat ze bij Promoboer al een ontwerp klaar hebben liggen. Op deze manier kunnen ze direct beginnen met een strandbal bedrukken op het moment dat jij ze nodig hebt. Je kunt er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om direct een strandbal te bedrukken ongeacht het weer. Daarna kun je gewoon het juiste moment afwachten. Op deze manier ben je altijd op tijd en er zit ook geen risico aan vast, want het is altijd minimaal een paar dagen per jaar echt strandweer. Met het broeikaseffect is het in Nederland tegenwoordig al vaak sub tropisch.

De voordelen van strand-ballen.nl

Als je een strandbal gaat bedrukken via strand-ballen.nl, dan zitten daar natuurlijk enkele voordelen aan vast. Zo is een strandbal bedrukken bijvoorbeeld erg goedkoop via deze website. Daarnaast kun je een strandbal al bedrukken vanaf 500 stuks. Meer strandballen bedrukken is natuurlijk geen enkel probleem. Verder is het zoals gezegd geen enkel probleem om korte termijn een strandbal te bestellen. Sterker nog, de levering van strandballen via strand-ballen.nl is in de regel zo snel dat je binnen enkele dagen alle strandballen al in huis hebt. Dus als je op zoek bent naar een goede en zomerse manier om je bedrijf te promoten, maak dan vooral gebruik van de mogelijkheden van strand-ballen.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn