Descanso dekbedovertrek

descanso-bedmode - Decanso dekbedovertrekGoede nachtrust is voor iedereen ontzettend belangrijk. Wanneer je ‘s nachts diep slaapt kun je overdag optimaal functioneren en de dingen bereiken die je graag wil bereiken. Goed slapen begint met een stevig bed en een comfortabel matras. Veel mensen kiezen daarom zowel hun bed als hun matras met grote zorg uit. Ze proberen eerst verschillende modellen voordat ze een definitieve keuze maken. Wat mensen echter vaak vergeten is dat een dekbedovertrek ook erg belangrijk is voor een goede nachtrust. Meestal koopt men even tussendoor een overtrek bij de IKEA en denk dan dat dit voldoende is. Voor sommige mensen is dit misschien ook zo, maar anderen beseffen na verloop van tijd dat ze toch niet helemaal lekker liggen. Een Descanso dekbedovertrek is voor deze mensen de oplossing! Een Descanso dekbedovertrek helpt jou om in slaap te komen en om de hele nacht als een kind te slapen. Je ligt comfortabel en wordt niet wakker, je kunt tijdens de nacht weer helemaal tot rust komen. Een Descanso dekbedovertrek heeft een aantal andere belangrijke eigenschappen:

  • Het beschermt tegen vocht
  • Je hebt geen last van zweten
  • Het is makkelijk te wassen
  • Het overtrek is van hoge kwaliteit
  • Het overtrek zorgt voor sfeer in de kamer

Een Descanso dekbedovertrek beschermt, net als elk ander goed dekbedovertrek, tegen vocht. Het gaat hier met name om zweet, dat door het overtrek wordt opgevangen en afgevoerd. Je zult geen last hebben van een natte rug en kunt rustig en droog slapen. Er kunnen ook situaties ontstaan waarbij je te maken hebt met andere vormen van vocht. Denk bijvoorbeeld eens terug aan de laatste keer dat je hebt gekampeerd. Om warm te blijven in een tentje is het verstandig om een Descanso dekbedovertrek te gebruiken in combinatie met een warme deken. Het Descanso dekbedovertrek beschermt tegen dauw en druppels die door het tentje naar binnen komen. Het overtrek beschermt niet alleen tegen vocht, het gaat ook zweten actief tegen. De stoffen die worden gebruikt zijn erg licht en daarom heb je het niet snel te warm. Hierdoor zul je minder zweten. Ook ademen de stoffen erg goed, waardoor je lijf koel blijft (zelfs bij hogere temperaturen). Een Descanso dekbedovertrek is eenvoudig te wassen en is zeer kleurvast. Je kunt het daarom gewoon met de normale was meenemen. Bekijk wel even op welke temperatuur je de hoes wilt wassen. Een Descanso dekbedovertrek is van uitstekende kwaliteit en blijft heel lang erg mooi. Wanneer je eenmaal een mooi exemplaar hebt gevonden kun je hier jaren mee vooruit! Naast dit alles zijn deze dekbedovertrekken ook gewoon hartstikke leuk! Ze zorgen voor een stukje sfeer in de slaapkamer. Op http://www.descanso-bedmode.nl/ vind je de leukste motieven en de meest uitdagende kleuren. Neem eens een kijkje!

Descanso dekbedovertrek; ken de stof

Een dekbedovertrek wordt meestal gemaakt uit één van drie stoffen: microvezel, katoen of satijn. Elk van deze stoffen heeft zo haar eigen charme. Toch zijn voor elke stof ook weer wat nadelen te benoemen. Om te bepalen welk type Descanso dekbedovertrek je wilt aanschaffen is het verstandig hier wat meer van af te weten. Een veel gebruikt materiaal is microvezel. Een andere benaming voor deze stof is microfiber of soms polyester. De stof wordt vandaag de dag steeds meer gebruikt omdat het goedkoop geproduceerd kan worden. Hierdoor kan de prijs van het overtrek zo laag mogelijk blijven. Microvezel is zacht en bovendien erg licht. Ook valt de stof makkelijk langs het lichaam en krimpt het eigenlijk niet. Het behoudt voor langere tijd haar vorm en droogt snel. Tot slot is de stof erg sterk: microvezel kan bij goed gebruik lang meegaan. Een nadeel van de stof is dat kleine balletjes kunnen ontstaan. Je hebt dit vast al wel eens vaker gezien. Deze balletjes zijn klein, maar ze zijn wel aanwezig; je kunt ze voelen wanneer je in bed ligt. Het is daarom verstandig deze bolletjes regelmatig te verwijderen met een pluizenborstel. Een Descanso dekbedovertrek van microvezel is sterk, maar moet goed onderhouden worden. Katoen is nog altijd een van de meest gebruikte stoffen in de productie van kleren en beddengoed. De stof is relatief goedkoop en laat veel lucht door. De kwaliteit van de stof wordt bepaald door het aantal draden. Wanneer men veel draden gebruikt is de stof heel fijn en dus van hoge kwaliteit. Katoen krimpt helaas relatief makkelijk en kreukt bovendien snel. Ook kan het zijn dat goedkoop katoen niet heel zacht aanvoelt. Satijn is een gladde en zachte stof die ook wordt gebruikt bij het maken van lingerie. Satijn is heel zacht, koel en soepel. Bovendien neemt de stof eenvoudig vocht op. De keerzijde van dit alles is dat satijn soms wat glad kan aanvoelen. Mensen hebben soms het gevoel dat de stof zo van hen afglijdt. Satijn is lastiger te maken, het wordt op een bepaalde manier geweven, waardoor de stof duurder is. Nu je op de hoogte bent van de verschillende stoffen kun je direct een Descanso dekbedovertrek uitkiezen dat helemaal bij je past!

Lekker slapen is een cadeautje

Je weet pas wat je mist als je het kwijt bent. Je merkt pas hoe fijn het is om goed te slapen als je een aantal nachten wakker hebt gelegen. Lekker slapen is een cadeautje dat je met beide handen moet aanpakken! Een Descanso dekbedovertrek maakt dat je elke avond met plezier in bed stapt. Surf snel naar de website en bestel vandaag nog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn