Een tafelgoochelaar voor onze bruiloft

Vorige maand was de bruiloft van mij en mijn vrouw en wij wilden er graag een groot feest van maken. Wij hadden veel mensen uitgenodigd en wilden ook graag entertainment boeken tijdens het feest. Wij hadden een grote zaal gehuurd waar bijna twee honderd mensen zouden komen en wilden graag iets anders dan alleen een bandje, of een dj. Ik ben al jaren dol op goochelaars en magie en wilde graag een tafelgoochelaar uitnodigen voor het feest, dit vond mijn vrouw een leuk idee. Online zochten wij naar een goochelaar met goede reviews en kwamen toen uit bij de website richmagic.nl. Wij konden deze artiest voor een goede prijs boeken en waren zeer onder de indruk van de goocheltrucs. Mijn vrouw en ik wisten al snel dat onze bruiloft groot zou worden. Wij wilden veel mensen uitnodigen en wilden er iets speciaals van maken, je trouwt waarschijnlijk maar een keer. Wij vonden een zeer mooi stadhuis in de buurt waar wij konden trouwen en wilden daarna nog een groot feest geven, met een dinner, drinken en veel entertainment. Wij kwamen op bijna tweehonderd mensen en konden een mooie zaal in de buurt boeken waar iedereen in zou passen. Wij wilden graag iets speciaals doen en ik stelde voor om een tafelgoochelaar te boeken. Zover ik mij kan herinneren, ben ik gek op magie en trucs en heb verschillende shows bezocht, soms ook samen met mijn vrouw. Er zijn weinig bruiloften waar een goochelaar langskomt en ik wist zeker dat een tafelgoochelaar er een mooie show van kon maken. Gelukkig vond mijn vrouw dit ook een leuk idee, waarna wij op zoek gingen naar goochelaars die wij konden boeken. Wij hadden geen idee hoeveel een entertainer zou kosten, maar daar zouden wij vanzelf achter komen. 

Online een goede tafelgoochelaar kunnen boeken

Online zochten wij naar websites van goochelaars en vonden er diverse. Wij zochten naar een tafelgoochelaar met goede reviews en vonden die op richmagic.nl. Op deze website konden wij voorbeelden zien van trucs die hij kon uitvoeren en wij lazen veel goede reviews over deze entertainer. Via de website namen wij contact op met Rich en gaven de details van onze bruiloft op. Er werd de volgende dag al contact met ons opgenomen en wij konden samen onze wensen en de prijs bespreken.  Wij vonden de prijs erg goed en besloten om deze tafelgoochelaar te boeken.

Hoe doet hij dat?

Vorige maand was onze bruiloft en de tafelgoochelaar was een groot succes. Rich is een echter entertainer en geeft een leuke show. Ik hoorde regelmatig mensen zich afvragen hoe hij de trucs doet. Ik merkte dat hij goed rekening hield met onze wensen. Achteraf kwamen er regelmatig mensen naar mij toe, die aangaven dat ze de goochelaar zo leuk vonden. Voor het boeken van een tafelgoochelaar kan ik Rich Magic aanraden.

  • Op zijn website kan je reviews lezen en voorbeelden van trucs zien
  • Deze goochelaar heeft veel goede beoordelingen
  • Wij konden de goochelaar boeken voor een goede prijs
  • Wij konden samen onze wensen bespreken
  • Rich gaf een zeer leuke show die zeer gewaardeerd werd
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn