Fietshotel Overijssel

Houd jij van fietsen tijdens je vakantie? Dan moet je absoluut eens kiezen voor een verblijf in hèt fietshotel van Overijssel: Hotel ‘t Kruisselt! Wat is dit nu precies voor een soort accommodatie? Het lijkt in eerste opzicht misschien een gewoon hotel, zoals er zovele zijn, maar het grote verschil met andere accommodaties is dat zij echt toegerust zijn op de fietser. Wat betekent dit nu precies voor jou als vakantieganger? In de eerste plaats gewoon dat je beschikt over een prachtige hotelkamer met eigen sanitair. In dit fietshotel te Overijssel kun je kiezen uit verschillende soorten kamers, namelijk:

  • Kloosterkamer
  • Comfort Airco kamer
  • Standaardkamer
  • Comfort kamer

Afhankelijk van welk soort kamer je kiest, kun je genieten van vele extra’s. Je kunt jouw verblijf hier dus zo eenvoudig of luxe maken als je zelf graag wilt! Kom je aan bij ‘t Kruisselt, dan zullen de medewerker je altijd hartelijk ontvangen en een welkomstdrankje aanbieden, zodat je meteen kunt ontspannen en jullie je direct op jullie gemak kunnen voelen. Maar er zijn natuurlijk meer reden waarom dit hèt fietshotel in Overijssel is en daar vertellen we graag meer over.

Faciliteiten fietshotel Overijssel

De reden dat juist deze locatie gezien wordt als het fietshotel in Overijssel, is vanwege de extra faciliteiten die zij bieden. Mooie hotelkamers kun je immers op wel meer plekken vinden en ook een hartelijk welkom is niet meteen de reden om juist voor hen te kiezen. Zij onderscheiden zich doordat bij hun arrangementen standaard onbeperkt gebruik van de hotelfietsen is inbegrepen. Het gaat hierbij om fietsen van een hoge kwaliteit en met acht versnellingen, waardoor je hier heerlijke fietstochten op zult kunnen maken. Maak jij liever gebruik van een elektrische fiets? Ook dat is mogelijk tegen een bescheiden meerprijs. Je hoeft naar dit fietshotel te Overijssel dus niet je eigen fiets mee te nemen, maar je kunt gewoon profiteren van de exemplaren die zij voor jou beschikbaar hebben! Een andere manier waarop zij zich onderscheiden, is door het feit dat zij beschikken over een infrarood cabine en over een binnenzwembad. Als je de hele dag in beweging bent geweest, dan is het belangrijk om daarna je spieren goed te ontspannen. Dit lukt uitstekend in het warme water van het zwembad of in de infrarood cabine. En ook in je eigen kamer kun je natuurlijk heerlijk tot rust komen. Deze faciliteiten maken dit fietshotel in Overijssel tot een uitstekende keus!

Prachtige ligging

Aan goede faciliteiten heb je echter maar weinig als de omgeving niet de moeite waard is om te verkennen, maar ook daar hoef je bij dit fietshotel te Overijssel niet bang voor te zijn. ‘t Kruisselt is namelijk gelegen in het prachtige Twente, middenin de natuur van De Lutte. Je kunt hier heerlijke fietstochten maken over de zandverstuivingen, langs de riviertjes en over de schitterende heidevelden. Op de website van dit fietshotel in Overijssel vind je verschillende routes, maar ook zonder uitgezette fietsroute kun je er natuurlijk prachtige tochten maken. Wil je even wat anders dan genieten van de natuur? Breng dan eens een bezoek aan een van de vele pittoreske dorpen die in de buurt te vinden zijn. En kom je na je fietstochten weer terug, dan kun je in het hotelrestaurant genieten van heerlijke culinaire gerechten en in de bar kun je ‘s avonds nog even een drankje doen. Je kunt hier dus een uitstekende combinatie van inspanning en ontspanning vinden en dat is tijdens je vakantie natuurlijk wel van belang. Dat maakt dat ‘t Kruisselt een uitstekende keus is als jij zoekt naar een goed fietshotel in Overijssel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn