Rubberboten voor onze zoons

Ik woon samen met mijn vrouw en twee jongens in een klein stadje dicht bij het IJsselmeer. Ik ben hier ooit geboren, maar had nooit gedacht dat ik hier uiteindelijk ook weer ging wonen. Niet dat ik geen fijne jeugd heb gehad, maar het is hier wel erg rustig. Tijdens mijn studie was ik blij dat ik weg was, maar jaren later vond ik het toch wel een fijn idee om er weer te gaan wonen. Ik was met mijn vrouw op zoek naar een nieuw huis en we zochten een goede plaats voor ons gezin. Mijn vrouw was zwanger en onze oudste zoon was toen twee. Ik herinnerde dat ik hier een erg leuke jeugd heb gehad en het leek ons een goede keuze om hier te gaan wonen. Het is een gezellig klein stadje, waar veel mensen elkaar kennen. De jongens kunnen hier lekker buiten spelen, zonder dat wij ons ergens zorgen over hoeven te maken. Als jonge jongen was ik vaak door de grachten aan het varen, aan het vissen en veel aan het buitenspelen. Dat kunnen mijn jongens nu ook, maar dat wordt wel minder gedaan met al die computerspelletjes. Gelukkig vinden ze het ook fijn om te vissen, maar het is lastig om ze uit huis te krijgen. Helaas moeten we afspraken met ze maken, anders zitten ze de hele dag computerspelletjes te spelen. Laatst wilden ze graag allebei een rubberboot en dat vonden mijn vrouw en ik eigenlijk wel een goed idee. We spraken met ze af dat wij de rubberboten zouden kopen, onder voorwaarde dat ze vaker buiten zouden zijn en een goed rapport hadden. De rubberboten konden ze dan gebruiken om te varen en voor het vissen. We dachten er nog over na om een boot te kopen, maar ze hebben veel verschillende vrienden en spelen niet vaak samen. Twee rubberboten zou beter zijn.  

Twee rubberboten gekocht op rubberbootshop.nl

Online zochten we naar twee rubberboten, want we wilden geen goedkope bootjes in een speelgoedwinkel kopen. Die gaan snel kapot en ik koop liever rubberboten die lang meegaan. Als ze dan later een motor op de rubberboten willen plaatsten, dan kan dat. Daar vind ik ze nu nog een beetje te jong voor, maar over een paar jaar kan dat wel. We kwamen uit bij https://www.rubberbootshop.nl, op deze website is er een groot aanbod aan verschillende rubberboten. Degene die wij wilden kopen hoefde niet zo speciaal te zijn en het liefste ook niet zo duur. We moeten nog maar zien of de jongens veel gebruik van de boten gaan maken, dus kochten we liever iets goedkopere boten. Gelukkig vonden we al snel boten die ons geschikt leken en we plaatsten de bestelling. Bij de bestelling hadden we gratis verzenden en de volgende dag zouden de rubberboten al binnen zijn.

Erg blij met de boten

We hadden de boten als verrassing voor de jongens gekocht. Ik denk dat ze het wel zagen aankomen, want ze kwamen allebei thuis met een goed rapport. Ze waren aan het springen van geluk toen ze de rubberboten zagen en wilden meteen gaan varen. De eerste keer gingen we met de jongens mee en ze waren er erg blij mee. Sindsdien zijn ze vaak aan het varen en zijn ze dus meer buiten, iedereen is in het gezin dus blij met de aankoop. Rubberbootshop is een goede winkel om rubberboten te kopen

  • Ze hebben een groot aanbod aan boten
  • Ze verkopen veel bekende en goede merken
  • De bestelling is vaak de volgende dag al binnen
  • Bij een bestelling vanaf 50 euro is er gratis verzenden   
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn