U zoekt een mooie stadswandeling in Amsterdam?

Als u met een groep mensen (zoals vrienden of familie) een dagje naar Amsterdam heeft gepland wilt u natuurlijk wel met zijn allen iets leuks ondernemen. Heeft u in zo’n geval al eens gedacht aan een unieke stadswandeling in Amsterdam? Deze gezellige wandelingen worden georganiseerd door Special Tours, die je kunt vinden via tours.amsterdamtour.nl. Dit bedrijf richt zich met hun activiteiten op toeristen en mensen die onze hoofdstad wat beter willen leren kennen. Je kunt bij hen allerlei toffe activiteiten boeken voor feestjes (zoals een vrijgezellenfeest) maar ook leuke dingen om te doen met collega’s of familie. De typen en soorten activiteiten lopen erg uiteen, en het enige dat ze gemeen hebben is dat ze, net zoals de stadswandeling in Amsterdam, in onze hoofdstad plaatsvinden. Amsterdam is namelijk een van de leukste plekken die Nederland rijk is, en niet voor niets zijn vrijgezellenfeesten, familiedagen en teambuilding dagen daar zo populair. Via Special Tours boek je al deze zaken gemakkelijk online. Met hun super grote assortiment activiteiten in Amsterdam zit er vast iets tussen dat past bij jou en de groep mensen met wie je komt, zoals:

  • Een Citygame of Dinerspel
  • Een stadswandeling in Amsterdam
  • Een hilarisch vrijgezellenfeest
  • Een escape room, eventueel met diner erbij
  • Een geheel dagarrangement
  • Een knusse rondvaart door de grachten

Zoals je ziet heeft Special Tours een heel breed scala aan activiteiten in de aanbieding. Dus of je nu iets hilarisch zoekt voor een groep vrienden of een gezellig teambuilding activiteit voor jou en je collega’s, als je daarvoor naar Amsterdam wilt ben je bij Special Tours aan het juiste adres.

Een tour over de Wallen in Amsterdam

Bij Special Tours hebben ze meerdere varianten van de ouderwetse stadswandeling in Amsterdam. Je kunt bijvoorbeeld een leuke hofjeswandeling boeken, waarin je samen met een hofjeskenner alle knusse plekjes in de stad bezoekt. Wil je liever de Wallen bekijken? Kies dan voor de ‘Wallen Tour’ of de ‘Van Twee Walletjes tour’. De eerste laat je de meest bekende Wallen zien, en de tweede is een combinatie van de Jordaan en de Rosse Buurt. Welke je kiest hangt enkel af van hoeveel tijd je tot je beschikking hebt. Beiden zijn zeer geschikt als gezellige stadswandeling in Amsterdam. 

Stadswandeling in Amsterdam met een ex-dakloze

Het leuke aan Special Tours is dat ze zelfs een stadswandeling in Amsterdam aanbieden die wordt gegeven door een ex-dakloze. Deze wandeling heeft uiteraard wat meer diepgang dan de andere varianten, omdat je verhalen hoort van iemand die daadwerkelijk op straat in Amsterdam heeft geleefd. Het is een wandeling met een echt, eigen verhaal, en dat vinden veel mensen ontzettend interessant. Deze wandeling is dan ook vrijwel net zo populair als het rondje Rembrandt of de spookwandeling. De laatste is een hele griezelige variant van de stadswandeling door Amsterdam. Hij vindt plaats in Mokum, en gaat over de diverse historische gebeurtenissen die in Amsterdam hebben plaatsgevonden. Tijdens de wandeling wordt op diverse plaatsen halt gehouden, waar verhalen worden verteld over griezelige tijden, moordenaars en legenden. na deze spookwandeling door onze hoofdstad zult u deze gegarandeerd met andere ogen bekijken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn