Alles over een airhockeytafel lees je in dit artikel

Alles over een airhockeytafel lees je in dit artikel. Daarnaast hoe het werkt en waar het uit bestaat, dat komt ook aan bod. 

Airhockey, je hebt het vast wel eens gespeeld. Als je het niet kent: een airhockeytafel is eigenlijk hetzelfde als een voetbaltafel, alleen wordt er dan een soort hockey op gespeeld. Het spel bestaat uit een aantal onderdelen. Ook zijn er verschillende soorten tafels. Airhockey is namelijk een echte sport. Er zijn dus ook echte wedstrijdtafels te koop die aan alle eisen voldoen. Daarnaast zijn er mini airhockeytafels te koop, maar ook airhockeytafels voor thuis. Veel mogelijkheden dus! In dit artikel leer je meer over de airhockeytafel en maak je kennis met een bedrijf waar je verschillende soorten airhockeytafels kunt kopen.

Hoe werkt airhockey en waar bestaat een airhockeytafel uit?

Airhockey is vrij simpel. Je speelt het met zijn tweeën. Een airhockeytafel bestaat uit de volgende dingen:

  • De tafel
  • Een puk
  • Twee speelpuks
  • Een scoreteller

Dit zijn de belangrijkste onderdelen van een airhockeytafel. Allereerst de tafel, anders kan er niet gespeeld worden. Dan heb je nog de puk. Het doel is om deze puk bij de ander in de goal te krijgen. Als spele heb jij een puk met een soort knop vast. Met deze puk probeer jij de speel puk in het doel van de tegenstander te krijgen. Als je scoort wordt de score bijgehouden. Zo ga je net zo lang door tot er een winner is. Redelijk simpel toch? Er zijn wel een aantal regels. Zo mag je niet helemaal aan de andere kant van de tafel komen. Jij hebt jouw “zone” om in te spelen en je tegenstander heeft dat ook. Vaak zie je deze zone op een airhockeytafel gemarkeerd staan. Airhockey is een erg leuke sport en ik doe het zelf ook graag. Het nadeel is dat een airhockeytafel vaak erg prijzig is en soms ook nog eens lastig aan te komen is. Gelukkig lees je dit artikel, want in de volgende alinea maak je kennis met een bedrijf die airhockeytafels verkoopt voor een mooie prijs!

Waar koop je een airhockeytafel?

Er zit nogal verschil in de kwaliteit van een airhockeytafel. Het is daarom belangrijk om een zo’n tafel bij een bedrijf te kopen die bekend staat om het leveren van kwaliteit. Deze tafels zijn vaak erg duur en je wilt natuurlijk niet dat die na drie keer spelen al kapot is. Kies er daarom voor om jouw tafel bij www.airhockeytafel.nl te kopen. Dit bedrijf verkoopt enorm veel verschillende soorten airhockeytafels. Denk hierbij aan professionele tafels, maar ook recreatieve tafels, minitafels en opvouwbare hockeytafels. Ik heb hier zelf onlangs een tafel besteld en hij werd snel geleverd. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de tafel en ik speel er ook regelmatig mee. Het is vooral erg leuk om dit bijvoorbeeld op een familiedag te doen. Ben jij opzoek naar airhockeytafels van goede kwaliteit voor een erg mooie prijs? Ga dan even naar de bovenstaande website en bekijk het ruime assortiment. Ik weet zeker dat jij hier de juiste tafel vindt! Succes met het bestellen van jouw hockeytafel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn