Bestel een prachtige horloge van hout via Lumbr.nl

Wilt u iets unieks, stijlvols én een milieubewuste keuze maken? U kunt het beste even naar de website Lumbr.nl gaan. Hier vindt u namelijk beslist horloges die u aan zullen spreken. U vindt hier een divers assortiment met fantastische houten horloges. Een voorbeeld van zo’n horloge van hout is het houten horloge Aurora Green Shiny Sandel. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit horloge van hout gemaakt van sandelhout. Het bezit een prachtig groene wijzerplaat met mooie kristallen rondom. Een horloge van hout die het bij mannen beslist goed doet, is het horloge van hout met de naam T1M3 Walnoot. Het heeft een speels uurwerk, waarbij er 4 cijfers weg zijn gelaten. Het bevat een Japans precisie uurwerk. Met recht kunnen we dit ook een kwalitatief hoogstaand artikel noemen, evenals alle andere artikelen uit het assortiment. Ook qua draagcomfort is dit een fijn exemplaar, want het is een zeer lichtgewichte optie. U zult niet eens merken dat hij om uw arm zit. Dit horloge van hout is een goed idee om cadeau te geven of om uzelf cadeau te doen. Het wordt namelijk geleverd in een bijpassende geschenkdoos. Bestelt u zo’n horloge van hout bij Lumbr, dan krijgt u te maken met de volgende voordelen:

  • Gratis bezorging
  • 14 dagen recht op retour
  • Gemaakt van duurzaam hout
  • Eigen unieke ontwerpen

Maak het horloge van hout zo persoonlijk mogelijk

Bent u op zoek naar een mooi cadeau, bijvoorbeeld een horloge? In dat geval wilt u vast iets unieks. Het is altijd handig om een horloge te dragen. Zo weet u altijd en overal hoe laat het is. Veel mensen gebruiken hier de mobiele telefoon ook voor, maar een groot nadeel is dat u alleen voor het bijhouden van de tijd een relatief groot apparaat bij u moet dragen. Ondertussen kunt u afgeleid worden door mensen die bellen of kan er tijd verloren gaan met het actief zijn op de geïnstalleerde apps. Het is veel handiger om gewoon een horloge om uw arm te dragen. Daarbij geldt het niet alleen als manier om de tijd bij te houden, maar natuurlijk ook om het dragen van een prachtige accessoire. Zo’n sieraad kan uw outfit echt compleet maken. Zeker wanneer u een model draagt dat opvallend is. Als het gaat om horloges kunt u kiezen uit ontelbaar veel soorten. Wilt u graag eens iets anders dan anders, dan kunt u gaan voor een handgemaakt model. Voordeel hiervan is dat u vrijwel zeker de enige zult zijn die met zo’n model om de arm loopt. Mensen zullen u aanspreken en willen weten waar u deze toch gekocht hebt. Ga naar de website Lumbr.nl om uw eigen unieke horloge van hout te vinden. Het is goed om te weten dat het hout waarvan de horloges gemaakt worden duurzaam hout betreft. Dat betekent dat ze samenwerken Staatsbosbeheer. Voor iedere gebruikte boom wordt ook weer een nieuwe boom gepland. U kunt deze jonge bomen vinden in het Bentwoud bijvoorbeeld. Dat het horloge van hout met de hand wordt gemaakt, is nog niet eens het enige dat we kunnen benoemen. Wat denkt u bijvoorbeeld van het feit dat het mogelijk is om een mooie tekst aan te laten brengen op het horloge van hout? Dat maakt het geven van een horloge van hout extra persoonlijk. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het aan laten brengen van de trouwdatum van u en uw partner. Is er een tekst in het bijzonder die u kracht heeft of hoop biedt, dan is het ook een goed idee om het horloge van hout te laten voorzien van deze tekst. Het is overigens ook een optie om een afbeelding toe te voegen. U heeft vast wel iemand in uw kring die u erg dierbaar is. Misschien is er onlangs wel iemand overleden die u erg dierbaar was, en wilt u deze persoon het liefst voor altijd bij u dragen. Hij of zij reist natuurlijk mee in uw hart, maar een afbeelding kan ook helpend zijn. Iedere keer wanneer u zich afvraagt hoe laat het is, dan ziet u deze afbeelding. Het hoeven natuurlijk geen afbeeldingen te zijn van mensen, want ook dieren zijn mogelijk. Heeft u een favoriete kat of is uw hond al jarenlang uw maatje, dan kunt u ook hiervan een afbeelding laten maken. Er zijn dus vele mogelijkheden.

Ook via een verkooppunt verkrijgbaar

Een horloge van hout met een afbeelding of tekst is ook ideaal om te geven als relatiegeschenk. Zo’n horloge van hout past eigenlijk bij iedere outfit, of u nu naar een chique feestje wilt of casual voor de dag wilt verschijnen. Het kan allemaal met zo’n prachtige horloge van hout. Het is overigens niet alleen mogelijk om zo’n horloge van hout via het internet te bestellen. U kunt via de website een groot aantal verkooppunten vinden. Zo kunt u het assortiment met eigen ogen bekijken en zo ontdekken of dit iets voor u kan zijn. Wilt u meer weten, dan is het een goed idee om de informatie op de website te lezen. Heeft u daarna nog vragen, dan kunt u deze uiteraard ook kwijt via de genoemde contactgegevens. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om telefonisch contact op te nemen, maar ook om te mailen. Om op de hoogte te blijven van aantrekkelijke aanbiedingen, kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Blijf op deze wijze automatisch op de hoogte en mis nooit meer het laatste nieuws.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn