Camperen in de mooiste provincie van ons land

campingdeberken - CamperenZoekt u nog naar een locatie om heerlijk te kunnen camperen, dan moet u echt bij Camping de Berken zijn. Deze camping is gelegen in de mooie provincie Drenthe. Wilt u weten waarom camperen hier zo aantrekkelijk is, dan moet u zeker de website eens bezoeken. U kunt hier voor het camperen kiezen uit een:

  • Comfortplaats
  • Comfortplaats met privé sanitair
  • Tentplaats
  • Camperplaats

Wilt u met uw vrienden of gezin dé tijd van uw leven beleven, dan is het camperen op Camping de Berken daar de uitgelezen kans voor. Hier kunt u heerlijk tot rust komen en ontsnappen uit de hectiek van de dag.

Ga lekker camperen en geniet van de prachtige natuur

Eén van mijn eerste campingervaringen, was een ervaring van ons verblijf op een camping in Gasselte. Ik was een jaar of 7 en beleefde hier een leuke tijd. Ik weet dat ik regelmatig te vinden was in het zwembad en een campingvriendinnetje had ontmoet. Daar moet ik nog steeds vaak aan denken, al ben ik allang vergeten hoe ze ook alweer heette. Zij was een paar jaar ouder dan ik en kon al goed zwemmen. Ik keek behoorlijk tegen haar op, want ik kon alleen nog met bandjes om in het water zijn. Ik had nog geen zwemdiploma’s en was eigenlijk ook niet zo’n waterrat. Ik vond het leuk om in het water te zijn met warm weer en daarin te spelen, maar dat gebeurde eigenlijk alleen tijdens de zomervakantie om een camping. Er zijn nog veel leuke foto’s van die tijd. Camperen is iets dat ons Nederlanders wel in het bloed lijkt te zitten. Vele Nederlanders houden ervan om in de zomer lekker te gaan camperen, in eigen land of in een ander land. Het is niet nodig om naar een ver land te moeten gaan om te kunnen camperen en u echt op vakantie te wanen. Camperen kan namelijk ook prima bij u om de hoek. Zelfs dan zult u het gevoel krijgen dat u even helemaal weg bent. De ochtendgeluiden van de camping, dat is iets wat we nog het meest aantrekt van het camperen. Het open horen gaan van de (voor)tenten en zachtjes geroezemoes van de eerste gasten die wakker zijn, daar kan ik blij van worden. Gelukkig is het niet meer noodzakelijk om met een wc-rol onder de arm een paar honderd meter naar het sanitair te moeten lopen. Drenthe is een fantastische provincie om vakantie in te vieren. Het is een provincie die behoorlijk uniek is, alleen qua landschap al. Er zijn veel prachtige bossen, mooie uitgestrekte heidelandschappen en glooiende weilanden. Het is niet verwonderlijk dat mensen uit alle uithoeken van het land ervoor kiezen om vakantie te gaan vieren in Drenthe. Het landschap leent zich uitstekend voor het maken van (lange) wandeltochten of fietstochten. Ook voor de kinderen is er genoeg om te beleven. Drenthe heeft wat dat betreft ook genoeg mogelijkheden om de kleinsten te kunnen vermaken. Heeft u eenmaal vakantie gevierd in deze provincie, dan wilt u echt niet anders mee.

Boek snel via de site

Heeft u nog geen vakantie geboekt, ga dan snel naar de site Campingdeberken.nl. Via deze site kunt u gelijk een kampeerplek boeken. U hoeft er geen weken tussenuit te gaan, een paar dagen is ook al lekker. Proef het buitenleven en kom genieten bij Camping de Berken. Boeken kan gewoon lekker gemakkelijk online. Voor vragen kunt u contact opnemen via het telefoonnummer of door te mailen naar het genoemde mailadres dat u op de site kunt vinden. De mensen van deze camping verwelkomen u graag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn