De ideale trouwfeest locatie

Vorige week was de bruiloft van mijn vrouw en mij en het was een dag om nooit te vergeten. We waren 8 jaar samen voordat ik haar vroeg en ze was erg blij dat ik dat deed. We waren al samen sinds de middelbare school en hebben samen veel meegemaakt. Er zijn weinig mensen die bij elkaar blijven als ze elkaar zo jong ontmoeten, maar voor ons was het normaal. Mijn vrouw komt uit het zuiden van Nederland, maar haar vader verhuisde 8 jaar geleden voor zijn werk naar Enkhuizen. Ik kom uit de omgeving van Enkhuizen en ging daar naar de middelbare school. Tijdens haar eerste dag op de middelbare school maakte zij al direct veel indruk op mij, ze is erg slim en wist alle vragen van de leraar te beantwoorden. Het kostte mij veel moeite om haar aandacht te krijgen, maar uiteindelijk lukte het mij tijdens een kamp van school en sindsdien zijn we samen. De laatste jaren gaf zij veel hints dat ze graag wilde trouwen en een paar maanden later vroeg ik haar. Ik wilde graag iets speciaals maken van het huwelijksaanzoek en daarom moest ik mij goed voorbereiden. Ik vroeg haar uiteindelijk op een strand in Zuid Afrika tijdens onze vakantie, ik was erg blij dat ze wilde trouwen. Voor onze bruiloft hadden we een probleem, want we hadden veel moeite met het uitkiezen van de ideale trouwfeest locatie. Haar familie woont in het zuiden van Nederland en mijn familie in het noorden. We wilden niet dat mensen uren moesten rijden om bij de trouwfeest locatie te komen. We hoopten dat we een mooie trouwfeest locatie konden vinden in het midden van het land, maar wij kenden de omgeving niet.       

Paardenburgh werd onze trouwfeest locatie

We wilden niet alle dorpen en steden bezoeken om een geschikte trouwfeest locatie te vinden in het midden van het land. Gelukkig woont een tante van mijn vrouw in Bodegraven en wist dat daar een erg leuke boerderij is die je ook kan huren voor feesten. We hadden haar tante een jaar daarvoor bezocht en vonden Bodegraven een erg leuk dorpje. Haar tante stuurde de website paardenburgh.nl van de locatie naar ons op, zodat we de website konden bezoeken. De website zag er leuk uit en we besloten om de locatie eerst zelf te bezoeken. We vonden het allebei een zeer geschikte trouwfeest locatie en wilden het hier graag gaan vieren. De datum die wij in gedachten hadden was gelukkig vrij en we reserveerden meteen deze dag. De eigenaar had al verschillende trouwfeesten georganiseerd, hier hoefden we ons geen zorgen over te maken. Met de eigenaar konden we veel goede afspraken maken over het eten, het drinken en de muziek. De locatie was gemakkelijk te bereiken voor alle familieleden en niemand hoefde lang te rijden om de trouwfeest locatie te bereiken. Op het terrein bevindt zich ook een grote parkeer plaats, zodat alle gasten gemakkelijk met de auto konden komen.  

Een groot feest

De keuze voor Paardenburgh als onze trouwfeest locatie was erg goed. Veel mensen kwamen met de auto en konden daarna weer naar huis rijden als ze dat wilden. Alles was hier goed geregeld en we hadden een erg leuk feest. De bediening was erg vriendelijk en we hadden veel lekker eten en drinken voor al onze gasten. Paardenburgh is een leuke trouwfeestlocatie.

  • Het is in het midden van het land, waardoor het gemakkelijk te bereiken is
  • De eigenaar heeft veel ervaring met het organiseren van feesten
  • Alles was goed geregeld en we kwamen niets te kort
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn