Een speciale taart in veenendaal

Drie jaar geleden ben ik een peuterspeelzaal begonnen in Veenendaal. Zelf woon ik in Brummen, een stadje in de kleine gemeente Brummen. Ik ben hier opgegroeid en ben super blij dat ik hier weer woon. Mijn studietijd heb ik doorgebracht in Maastricht maar direct toen ik klaar was ben ik met mijn vriend gaan samenwonen in Brummen. Mijn vriend en ik hebben op dezelfde school gezeten, maar we kenden elkaar eigenlijk helemaal niet. Daar kwam verandering in toen wij dezelfde studie gingen doen. Het leven in Brummen is rustig en heerlijk. Mijn zus woont in de buurt en omdat er een gebrek is aan peuterspeelzalen pas ik vaak op de kleine. Best raar vond ik het eigenlijk wel dat er in de gehele omgeving geen peuterspeelzaal zat. Ik besloot er een te openen in Veenendaal en met succes. Voordat ik überhaupt al open was, was ik helemaal volgeboekt. Ik wil de kinderen iets speciaals geven, een veilige plek waar ze ongestoord kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen. In overleg met de ouders is besloten dat ik de kinderen ook af en toe mag verwennen met taart uit veenendaal. Deze taart uit veenendaal komt van een banketspecialist met de allerlekkerste taarten en verwennerijen. Op de website van janbanket.nl is te zien wat de mogelijkheden zijn. Het fijne is dat de taart in veenendaal bezorgd kan worden.

Geen feest zonder taart in veenendaal

Ik vind dat het voor de kinderen op de peuterspeelzaal altijd een feest moet zijn. Vaak probeer ik met spelletjes te variëren en nieuwe speeltjes mee te nemen. Ik merk dat de kinderen door zoetigheid wat actiever worden, dus als je ze er niet al te veel van geeft, heeft het alleen maar een positief effect. Natuurlijk zijn er wel eens kinderen die wat minder blij zijn, in dat geval kijk ik met de kinderen op de website van janbanket.nl en kiezen we een lekkernij voor de volgende dag uit. De keuze is heel groot, enkele voorbeelden zijn:

  • Lego taart
  • Sneeuwster
  • Verjaardagstaart
  • Blauwe vis
  • Minions
  • NS trein taart

Binnen een dag is de gekozen taart in veenendaal en kan het smullen beginnen. De dag is meteen een groot feest en alle kinderen zijn weer blij. Uiteraard overleg ik altijd met de ouders zodat die op de hoogte zijn dat we dit doen. Ouders vinden het altijd geweldig en laten vaak zelf ook een taart in veenendaal bezorgen. Het is super handig dat de taart in veenendaal bezorgd kan worden, want alhoewel de meeste ouders in de buurt wonen is het vaak toch lastig om binnen openingstijd het lekkernij op te halen in de winkel.

Alle lekkerbekken verzamelen

Aan het begin en aan het eind van het seizoen wil ik altijd alle ouders, verzorgers en kinderen bij elkaar hebben, zodat we samen kunnen genieten van allerlei lekkere baksels. Het is goed om elkaar even te zien en te overleggen wat er volgend jaar allemaal aan zit te komen. Voor deze gelegenheden laat ik altijd een taart in veenendaal bezorgen. De ouders bakken meestal iets en ik laat de taart in veenendaal bezorgen, want ik heb zelden tijd om zelf iets te bakken. In het weekend ben ik vaak onderweg op zoektocht naar de nieuwste speeltjes en na mijn werk zijn alle winkels al dicht. Niemand vind het een probleem dat ik de taart in veenendaal laat bezorgen, want iedereen is er gek op. Het is natuurlijk niet zo goed voor de slanke lijn, maar omdat de baksels en lekkernijen zo om te smullen zijn, mag het wel die ene keer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn