Op zoek naar een hovenier in Amerongen?

In het prachtige gebied rond de Utrechtse heuvelrug komt het vaak voor dat een tuin veel onderhoud nodig heeft. Als u daarom op zoek bent naar een goede hovenier in Amerongen dan is het goed om te weten dat u kunt rekenen op de diensten van Van Dorland Hoveniers. Hoewel wij zelf gevestigd zijn in Doorn is het uiteraard mogelijk om ons in te schakelen als u in de omgeving van dit mooie dorp woont. In die hoedanigheid zijn wij ook vaak als hovenier in Amerongen actief. Uniek aan ons bedrijf is dat wij ons niet specifiek richten op alleen ontwerp, aanleg of onderhoud, maar al deze taken voor u kunnen uitvoeren. Daarom kunt u bij ons aankloppen als u een compleet pakket wilt waarbij wij, uiteraard in overleg met u, het ontwerp maken en dit vervolgens ook voor u aanleggen en zullen onderhouden. U hoeft dus niet op zoek naar een andere hovenier in Amerongen, maar hebt genoeg aan alleen ons bedrijf. Onze slogan is niet voor niks ‘unieke tuinen met respect voor de natuur’, want wij richten ons op de natuurlijke elementen en proberen deze te versterken door het in een prachtig ontwerp te gieten. Op onze site kunt u uiteraard meer lezen over de diverse mogelijkheden die wij u bieden, maar als u hier snel meer over wilt lezen dan kunt u dit vinden in de volgende alinea’s. U zult zien dat wij u als hovenier in Amerongen erg veel kunnen bieden!

Hovenier in Amerongen voor al uw tuinzaken

Zoals u al in de bovenstaande alinea heeft kunnen lezen beperken wij ons niet tot één aspect van uw tuin. Wij kunnen vele verschillende zaken voor u ontwerpen, aanleggen en vervolgens tot in de puntjes onderhouden. Dit kunnen uiteenlopende zaken zijn, die variëren van bossen tot zwemvijvers en tuinen die uitermate geschikt zijn voor ouderen. Het is dus maar net waar u naar op zoek bent. Als hovenier in Amerongen gaan wij altijd te werk door eerst uw wensen aan te horen en hier vervolgens mee aan de slag te gaan. Wij kunnen daarnaast eerst laten zien wat wij hebben gemaakt voordat we het voor u gaan aanleggen. Dit doen wij door een prachtig 3D ontwerp te maken van uw tuin. Daardoor kunt u in detail onze plannen bekijken en hier nog eventuele aanpassingen in aanbrengen. Het is bovendien belangrijk om te weten dat wij veel doen aan duurzame tuinen. Dit wil zeggen dat er veel groen in aanwezig is en dat wij dit op een zo zuinig mogelijke manier zullen aanleggen en onderhouden. Daarnaast helpen wij u ook graag als u een zwemgelegenheid wilt aanleggen in uw tuin, want als hovenier in Amerongen zijn wij hier ook uitermate geschikt voor. Om het voor u overzichtelijk te maken staan hier een paar van onze diensten opgesomd. Uiteraard is er in overleg nog veel meer mogelijk bij ons bedrijf:

  • 3D tuinontwerp
  • Tuinontwerp en tuinaanleg
  • Duurzaam onderhoud
  • Realiseren zwemvijver
  • Hulp bij het ouder worden

Kom eenvoudig met ons in contact

Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn en daarom kunt u ons via bijvoorbeeld de website eenvoudig bereiken. Hier staat ook ons telefoonnummer gegeven waarop wij u graag te woord staan. Als u kortom op zoek bent naar een complete hovenier in Amerongen die u al het tuinwerk uit handen kan nemen en u bovendien kan helpen bij het realiseren van al uw dromen op tuingebied, dan zit u bij Van Dorland Hoveniers zeker goed. In de omgeving van onze standplaats Doorn helpen wij u graag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn