Een trouwpak van Valkengoed

Trouwen is wellicht de droom van elke vrouw, maar stiekem ook van elke man. Laat ik voor mezelf spreken; ik wilde van kinds af aan al trouwen. Waar de meeste vrouwen zichzelf al konden inbeelden in trouwjurk als jong meisje, kon ik mezelf al zien staan voor het altaar in een mooi grijs trouwpak. Toen ik mijn vrouw 2 jaar geleden ten huwelijk vroeg wist ik meteen dat ik mijn trouwpak wilde laten maken door de ambachtsmensen van Valkengoed. Ik woon zelf in Amersfoort en liep wekelijks langs de de winkel van Valkengoed op het Prinses Julianaplein. Dit is natuurlijk informatie die ik niet heel graag deel. Het feit dat ik ervan droom om in een mooi op maat gemaakt trouwpak voor het altaar te staan is natuurlijk niet een heel stoer verhaal. Maar omdat ik zo blij was met het resultaat hoop ik dat meer mannen zullen gaan voor een trouwpak van Valkengoed. Ik gebruik mijn trouwpak nu nog steeds namelijk voor speciale gelegenheden zoals kerst en zakendiners aangezien ik gekozen heb voor een vrij neutraal maar duurzaam trouwpak. Het is een investering die je maakt en daar wil je graag langer van kunnen genieten dan slechts de trouwdag. De werknemers van Valkengoed houden van hun vak. Dat zie je aan alle communicatie uitingen van het bedrijf. Zowel de website als de winkel is tot in de puntjes verzorgd wat betreft ontwerp en kleurstelling. Er is over elk detail goed nagedacht. Ze werken met professionele stylistes die je adviseren over materiaal soort en kleurenpalet. Zo ging ik in eerste instantie met het idee naar Valkengoed om een grijs pak aan te schaffen. Ik dacht een neutrale kleur is een verstandige keuze voor een trouwpak. Al snel kwam ik erachter dat de kleur grijs mij een fletse uitstraling geeft. Zo ben ik uiteindelijk gegaan voor een wit pak met een rood streepje. Dit is in eerste instantie zeker niet wat ik zelf uitgekozen heb, maar de styliste wist me te overtuigen.

Trouwpak

Bij Valkengoed beschikken ze over een ruim assortiment aan merken zoals:

  • Abrazi
  • Sincerity
  • White One
  • Cymbeline
  • Demetrios
  • Cosmobella

De lijst is eindeloos voor de bruidsjurken. Echter voor het trouwpak hebben ze ook mooie merken zoals: Immediate en Cavaliere. Ze beschikken over enorm goede merken met een hoge kwaliteit. De uitstraling van alle trouwpakken die ik heb bekeken is buitengewoon. Ook mijn vrouw is uiteindelijk gegaan voor een trouwjurk van Valkengoed. Ook zij wilde geen risico nemen met de aanschaf van een dergelijk belangrijk kledingstuk. We staan allebei voor kwaliteit en dat wilde we tijdens de dag dan ook zeker uitdragen. Wat ik zeer kon waarderen aan de website van Valkengoed is dat ze uitermate hun best hebben gedaan om je een goede indruk te geven van welke stijlen op het moment in de mode zijn. Ze bieden talloze inspiratie aan met mooie beelden. Op deze manier kun je zonder ook maar enig gevoel voor stijl een goede indruk krijgen van wat er mogelijk is. Nu had ik zelf natuurlijk al onderzoek gedaan naar de laatste modellen voor wat betreft het trouwpak. Voor mijn vrouw gold hetzelfde. Beide hebben we het internet een paar uur afgespeurd naar inspirerende beelden. Ik heb aangegeven wat ik mooi vond bij de stylist en ze adviseerde me iets totaal anders. Dit kan echter wel waarderen. Ze geven echt blijk van ervaring.

Contact

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Valkengoed, neem snel een kijkje op de website: www.valkengoed.nl. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ze helpen je mee waar nodig, daar kun je op rekenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn