Lekker uit eten Vlaardingen in de Watertoren

Lekker uit eten Vlaardingen is weer mogelijk in de Watertoren! Hier is een gloednieuw restaurant geopend dat je op je wenken bedient. De keuken is er eerlijk en betaalbaar. De locatie is uniek en zorgt mee voor een onvergetelijke ervaring. Daarnaast biedt ook het geweldige onthaal van de uitbaters van dit restaurant voor een prima beleving. Uit eten Vlaardingen is nog nooit zo plezant geweest. De watertoren zorgt echt voor een totaalconcept. In het retro ogende interieur met moderne afwerking voelt iedereen zich thuis. Uit eten Vlaardingen? Zoek niet verder! De Watertoren Vlaardingen heeft alles wat je zoekt.

Voor een eerlijke prijs uit eten Vlaardingen

Bij de Watertoren nabij het Oranjepark kan je voor een eerlijke prijs uit gaan. Uit eten Vlaardingen kan dus dankzij de Watertoren voor een beperkt budget. Dit restaurant bedient je op je wenken en haalt alles uit de kast om alle gasten er zich thuis te laten voelen. Wil je eens goed kunnen doordrinken en niet meer naar huis hoeven te rijden? Reserveer dan niet alleen een tafeltje in de Watertoren, maar boek ook een overnachting. Zo wordt uit eten Vlaardingen nog leuker! De Watertoren is naast een restaurant dus ook een bed and breakfast. Ik heb er alleen maar goeds over gehoord en toen ik er zelf heb overnacht, kan ik alleen maar beamen dat iedereen de waarheid spreekt. De Watertoren Vlaardingen zal een ervaring zijn die je nooit zal vergeten. Je kunt er terecht voor volgende diensten:

  • Diverse ontbijtformules
  • Lichte en rijkere lunches
  • Heerlijk dineren
  • Aperitieven met hapjes
  • In de lente en zomer een ruim terras om te genieten van het zonnetje
  • Bed and breakfast

Ben je op zoek naar een unieke ervaring?

Als je op zoek bent naar een unieke ervaring dan is de Watertoren in Vlaardingen echt een restaurant dat je op je lijstje moet zetten. De locatie is uitmuntend. Het restaurant lijkt in het Oranjepark van Vlaardingen gelegen en is dus ideaal om na een dag de stad te verkennen hier de dag te eindigen. Koppeltjes kunnen er lekker romantisch de nacht doorbrengen. In de Watertoren slapen is echt een unieke beleving. Wees gerust! De kamers zijn goed geïsoleerd. Toen ik en mijn vriendin er zijn blijven slapen heb ik toch niemand ons van overdreven veel lawaai horen beschuldigen… Nee, serieus! Wij hebben enorm genoten van deze bed and breakfast in Vlaardingen. Het eten op het menu was ook heerlijk. Wij hebben typisch Nederlandse kost gekregen, maar die was nog nooit zo lekker! En geloof mij, wij zijn zeer kritische eters. Maar weinig restaurants kunnen ons overtuigen met hun keuken. De Watertoren in Vlaardingen heeft ons dus zeer aangenaam verrast. Als we hier nog eens in de buurt zijn, weten we waar we moeten zijn om lekker te eten. Uit eten Vlaardingen in de watertoren is dus een echte aanbeveling. Bovendien houdt de keuken rekening met een vegetarisch dieet of als je allergieën hebt. Heb je bijvoorbeeld een notenallergie dan moet je dit gewoon bij je bestelling melden. De ober zal dit dan aan de keuken doorgeven en zij zullen erop toezien dat je geen allergieaanval krijgt tijdens het gezellig dineren of lunchen in het restaurant. Uit eten Vlaardingen is dus een topervaring bij de Watertoren. Er is ideale parkeergelegenheid naast de deur, maar je kan het restaurant ook makkelijk te voet of met de fiets bereiken. Je kan het makkelijk combineren met een wandeling door het Oranjepark. Zeker in de lente, zomer en herfst kan dit zeer leuk! Ik raad deze toplocatie aan iedereen aan. Kijk dus vooral op watertoren-vlaardingen.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn