Een zeer groot assortiment met gebruikte lego

Bent u een verzamelaar van lego en zoekt u naar een mogelijkheid om aan mooie pakketjes met gebruikte lego te komen, dan moet u beslist eens kijken op Bricksdirect.nl. U zult uw ogen uitkijken en u verbazen over het grote assortiment met gebruikte lego dat u hier aantreft. Alle gebruikte lego die u hier ziet, kunt u bestellen. Het is heel eenvoudig om de gebruikte lego te bestellen en vervolgens thuisbezorgd te krijgen. Lang hoeft u er trouwens niet op te wachten om de gewenste producten bezorgd te krijgen. Al binnen één tot vijf dagen na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling verzonden. Bestelt u het op maandag, dan kunt u dus voor het einde van de week al het pakketje in huis hebben. Kijkt u ook vooral bij de rest van het assortiment. Misschien vindt u het ultieme cadeautje voor uw neefje of iemand anders en bespaart u hiermee ook nog eens op de verzendkosten. De gebruikte lego wordt altijd verpakt in gebruikte kartonnen dozen, omdat dit minder milieubelastend is. Uiteraard zijn de dozen van goede kwaliteit, zodat uw bestelling in goede staat bij u bezorgd wordt. Kies uit thema’s als:

  • Hero Factory
  • Legends of China
  • Indiana Jones
  • The lone ranger

Voor een compleet overzicht van alle mogelijke thema’s, verzoeken we u om eens te kijken op de website. Ontdek de mogelijkheden van gebruikte lego en kies het product van uw voorkeur.

Gebruikte lego in goede staat

Ik kan me nog goed herinneren hoe ik vroeger eindeloos kon spelen met lego. We hadden een grote bak met enorm veel bouwsteentjes, waarmee we hele kastelen konden bouwen of prachtige schepen. Dat deden we dan ook volop. Wanneer we even niet naar school hoefden, dan grepen we gelijk de mogelijkheid aan om met de lego te spelen. De halve huiskamer lag dan bezaaid met dit speelgoed. De hele bak gooiden we om, zodat we de steentjes konden vinden die we nodig hadden. Het opruimen was natuurlijk een stuk minder leuk, maar dat hoefde pas aan het einde van de dag of wanneer er bezoek verwacht werd. Ik weet nog goed hoe de legopoppetjes meegingen op vakantie. We bouwden dan al weken van tevoren een grote camper of een vliegtuig, zodat ze daarin mee konden gaan op reis. In de zomer waren we meestal buiten te vinden. Dan hadden we een afwasteil met water waarin ze leerden zwemmen of lekker vakantie aan het vieren waren. Al die poppetjes hadden zo hun eigen naam. Nog steeds weet ik van het overgrote deel de naam. Veelal waren het zelfbedachte en niet-bestaande namen. We waren behoorlijk creatief, dus we verzonnen steeds weer een nieuw verhaal. De ene keer was het oorlog met de piraten, terwijl ze een volgende keer alleen maar bezig waren met het inrichten van hun winkel. Met Kerst gingen ze op onderzoek uit in de kerstboom. Dat vonden onze ouders een minder geslaagd idee, maar wij vonden het erg leuk. Het was allemaal nieuwe lego die we hadden gekregen via verjaardagen. We hadden toen nog geen internet. Was dat wel het geval geweest, dan hadden onze ouders waarschijnlijk eerder gekozen voor gebruikte lego. Via het internet is tegenwoordig vrij gemakkelijk aan gebruikte lego te komen, onder andere door particulieren die hier vanaf willen. De gebruikte lego kan op de sociale media worden aangeboden of via verkoopsites, maar probleem is wel dat het niet duidelijk is wat er precies met de gebruikte lego gebeurd is. Het kan zijn dat de gebruikte lego heel vies is en schoongemaakt dient te worden. Ook kan het zijn dat het deels stuk blijkt te zijn. Wilt u gebruikte lego kopen, dan wilt u uiteraard dat het voldoet aan de hoogste eisen. In dat geval kunt u terecht op de website Bricksdirect.nl. Hier vindt u een enorm groot assortiment met gebruikte lego. Kijk bijvoorbeeld eens bij het waanzinnig mooie piratenschip dat hier verkrijgbaar is. Hadden wij in die tijd zo’n mooi schip kunnen krijgen, dan waren we hier vreselijk blij mee geweest. Al waren we ook echt al blij geweest met een klein autootje of iets anders kleins. Het ging ons eigenlijk niet om de grootte van het speelgoed, maar om het nieuwe. Dat is ook wat verzamelaars vaak drijft.

Stel uw vraag via de chat

Er zijn genoeg verzamelaars van lego te vinden in ons land. Zij zijn vaak te vinden op diverse beurzen om zo voordelig mogelijk aan nieuwe setjes te kunnen komen om zo hun verzameling uit te breiden. Het is dus echt niet alleen speelgoed voor kinderen, want ook volwassenen zijn er vaak gek op. Vaders vinden het over het algemeen ook fantastisch wanneer hun kinderen oud genoeg zijn om hiermee te spelen, want dat voert ze zelf weer terug naar hun kindertijd. Stiekem zijn ze nooit over hun kindertijd heen gegroeid. De gebruikte lego die u op deze website kunt vinden, is ook hartstikke leuk voor verzamelaar. U vindt hier namelijk niet alleen gebruikte lego van enkele jaren terug, maar ook gebruikte lego van decennia terug. Dat maakt het juist ook zo interessant voor verzamelaars. Wie weet zit er een pakketje bij die u al heel lang in uw bezit wilt hebben. Heeft u vragen over één van de producten, dan kunt u deze ook stellen via de chat. Zo kunt u gelijk uw vraag kwijt en volgt er een antwoord zodra er een medewerker online is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn