Laser ontharen

Hebt u erg veel last van haar op uw lichaam? Dan is dat vooral voor vrouwen zeer onprettig. Natuurlijk kunt u alles eraf scheren maar als het snel terug groeit dan is daar geen beginnen aan. Bij het scheren van bijvoorbeeld uw benen scheert u enkel het haar eraf. Het haarzakje blijft achter in uw huid en laat het haar binnen de kortste keren ontspruiten met als gevolg dat u vanaf voren af aan kunt beginnen. Daar zit u vast en zeker helemaal niet op te wachten. Laat uw haar daarom niet scheren of waxen maar kies ervoor om uw huid met een laser te ontharen. Doordat het nu mogelijk is om met een laser te ontharen worden niet enkel de haartjes tot op de huid afgeknipt. Niets van dat al! Haar verdwijnt als sneeuw voor de zon dankzij het laser ontharen. Klinkt u dat als muziek in uw oren en wilt u grote delen van uw lichaam met de laser ontharen? Dan zult u wel op zoek moeten gaan naar een specialist. Niet dat laser ontharen gevaarlijk is, hoewel u er uiteraard niet mee in uw ogen moet schijnen. Toch kunt u dit niet helemaal zelf. Hoe kunt u bijvoorbeeld uw rug met een laser ontharen? Daar kunt u nauwelijks bij. Dit kunt u natuurlijk aan uw partner of een vriendin vragen maar is het niet veel prettiger om dit te laten doen door een specialist? Diegene beschikt tevens over de apparatuur zodat u daar geen geld aan hoeft uit te geven. Zoekt u een instituut voor het laser ontharen van welk lichaamsdeel dan ook, dan kunt u eens op onze website kijken: laser-ontharingspraktijk.nl. Deze techniek kunt u bij ons aanvragen want in Voorburg nabij Den Haag en Leidschendam vindt u onze kliniek. Laser ontharen hoeft helemaal niet duur te zijn. Niet alleen bent u geen dief van uw eigen portemonnee als u het laser ontharen aan Madeleine Duval overlaat, u zult nadien voor zeer lange tijd niet meer hoeven scheren!

Dankzij de laser ontharen

Bent u al dat haar meer dan zat? Gaat u binnenkort op vakantie naar een warm en zonnig land en wilt u daarom geen gedoe met reisscheermesjes? Wilt u lekker in uw bikini over het strand kunnen wandelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over haar wat er niet hoort? Gaat u dan laser ontharen en maakt u na het lezen van deze tekst een afspraak met ons! Is het niet heerlijk om op een snelle en pijnloze manier van uw beenhaar en armhaar af te komen? Ook de bikinilijnen werken we erg graag voor u bij. Het haar wordt op een duurzame manier verwijderd en u kunt wel stellen dat deze behandeling definitief is. De haarzakjes zullen namelijk afsterven en pas als er geheel nieuwe haren ontstaan in uw huid zal het terug kunnen groeien. Dat is een langzaam proces dus u hoeft deze behandeling pas na vele maanden zo niet jaren te herhalen. Dat maakt het laser ontharen van bepaalde plekken van uw lichaam zoals okselhaar en schaamhaar erg populair en interessant. Dit zijn zones die u per definitie vaak moet bijwerken. Misschien wel meerdere malen per week. Dat doet u vast als u net een nieuw vriendje hebt, het zomer is en u vaak gaat zwemmen of puur uit hygiënische overwegingen. Een mens heeft nu eenmaal haar op dergelijke plekken. Het begint er vaak te zweten en dan is die hoeveelheid haar geen pretje. Het is niet echt nodig om met dergelijke bossen haar rond te lopen. En bij een vrouw is dit vele malen erger dan bij een man al was het alleen al vanwege de huidige schoonheidsidealen. Natuurlijk hoeft u het niet daarom te doen. Wat we wel willen stellen is dat het een stuk hygiënischer is om voor het laser ontharen van deze plekken te kiezen. Maar we willen u natuurlijk nergens toe dwingen. Mocht u er in ieder geval erg veel last van hebben, dan weet u nu bij wie u het beste kunt aankloppen: ontharingskliniek Madeleine Duval. Ook mannen zijn meer dan welkom! Hebt u bijvoorbeeld zware baardgroei, veel haar op uw rug, armen of benen en wilt u hier vanaf dan wel het laten uitdunnen zodat het wat minder extreem lijkt? Dan is laser ontharen voor deze mannen een geweldige oplossing.

Het gaat snel en erg secuur

Bent u overtuigd van het feit dat laser ontharen u veel goeds kan brengen? Maakt u dan via de website een afspraak met de kliniek door ons te bellen. We kunnen u eventueel op een later tijdstip terugbellen om u alles uit te leggen over het laser ontharen en om een afspraak te maken. Tot slot nog een aantal voordelen van het laser ontharen voor u op een rijtje:

  • Onze kliniek is erg comfortabel, we werken snel en erg betaalbaar. Na de eerste behandeling merkt u al resultaat en in totaal hebt u niet meer dan 4 à 6 behandelingen nodig.
  • De apparatuur die we gebruiken is van Amerikaanse herkomst en is goedgekeurd door de Amerikaanse keuringsdienst, de FDA.
  • Tevens is onze kliniek erkend door uw zorgverzekeraar. Lijdt u echt onder de overbeharing en is het een probleem in uw dagelijkse leven? Dan is de kans aanzienlijk groot dat uw behandelingen vergoed worden door uw verzekeraar.
  • Het is veilig en huidvriendelijk. Een geheel pijnloze benadeling dus daar kan geen wax of hars tegenop!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn