Eenvoudig een hypotheek aflossen

adviesnederland - hypotheek aflossen

Toen ik een paar maanden geleden bericht van de bank kreeg dat ik veel te veel spaargeld had, schrok ik mij werkelijk waar een hoedje. Ik ben niet iemand die graag geld uitgeeft, ik heb namelijk ouders gehad die de oorlog hebben meegemaakt en die hebben mij altijd verteld dat je zuinig moet leven. Omdat ik een echt gehoorzaam kind ben, heb ik mij hier altijd aan gehouden. Ik ben op jonge leeftijd getrouwd met een keurige vrouw, wij hebben drie prachtige kinderen gekregen en wij hebben een prachtige woning in een mooie wijk in Almere gekocht. Wat wil een mens nog meer? Maar toen kwam daar ineens dat bericht van de bank. Ik heb meteen actie ondernomen en men heeft mij verteld dat ik waarschijnlijk wel baat zou hebben bij mijn hypotheek aflossen. Dat klonk mij eerst een beetje vreemd in de oren; een hypotheek aflossen is toch niet iets wat op de lange termijn geld oplevert? Maar dat had ik toch niet helemaal goed begrepen, zo bleek al snel. Een hypotheek aflossen kan namelijk ook heel erg rendabel zijn, zeker wanneer je kijkt naar de hoge rentepercentages die een bank kan hanteren. In deze tekst wil ik graag het een en ander vertellen over mijn ervaringen omdat ik het fijn vind om over dit onderwerp te schrijven. Laat ik daarom niet langer treuzelen en in de tweede alinea van deze tekst snel ter zake komen.

Zonder moeite een hypotheek aflossen

Een van de meest gehoorde bezwaren tegen het kopen van een huis, is dat mensen niet de last van een lening met zich mee willen dragen. Ik snap dat, weliswaar omdat ik zeer invoelend aangelegd ben maar ook omdat ik ervaring heb met deze materie. Het is namelijk zo dat ik tien jaar geleden een goede lening heb afgesloten, althans dat dacht ik tot voor kort. Een hypotheek aflossen was nog nooit in mij opgekomen, ik dacht altijd dat wie keurig werkt en keurig de maandlasten betaalt, hoeft zich geen zorgen te maken over wissewasjes. Dat bleek in hoge mate waar te zijn, maar niet het beste en voordeligste te zijn. Zo zie je maar weer dat het loont om eens even extra informatie in te winnen over bepaalde onderwerpen. Zo kwam ik er dus al snel achter dat je een hypotheek aflossen kunt. Wat was dat fijn om te horen. Ik was er een hele dag van in de wolken en ook mijn vrouw zat lange tijd op een roze wolk. Hoe dit alles kon? Daar vertel ik u in het onderstaande alles over.

Precies wat ik zocht!

Ik heb destijds eens even op het internet gezocht naar een goed bedrijf dat mij kon helpen met mijn problemen. Ik kwam via google, ik zocht op ‘hypotheek aflossen’, uit bij AdviesNederland.nl uit. Dat was een schot in de roos kan ik u vertellen want toen ik hen vroeg of een hypotheek aflossen voor mij tot de mogelijkheden behoorde vertelden zij mij meteen dat:

  • Ik daarvoor bij hen aan het juiste adres was
  • Ik niet langer verder hoefde te zoeken naar betere oplossingen
  • Zij mij bij iedere stap van het proces konden bijstaan

Wat was dit voor mij een fijne ontmoeting! Ik kan u zeggen dat ik zeer te spreken ben over de medewerkers van Advies Nederland. Omdat ik het belangrijk vind om het goede nieuws te verspreiden, klim ik even in de pen en vertel ik u het een en ander over dit bedrijf. Niet omdat het moet, maar simpelweg omdat ik een heel tevreden klant ben die een ander ook dit plezier wel gunt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn