Onze sneakers met sleehak zijn nu in de mode

Op mijnschoengeheim.nl vindt u sinds kort de bijzondere sneakers met sleehak. Een sleehak is een brede omhooglopende zool. Het is een zool met diverse functies. Zo ondersteunt het uw kuiten, enkels en voeten zodat u in de correcte houding staat en loopt. Ten tweede krijgt u op de langere termijn geen last van uw voeten, in tegenstelling tot het dragen van andere hakschoenen. Ten derde zien deze sneakers met sleehak er fantastisch uit. Ze zijn geschikt om op te werken maar u kunt ze ook dragen als u lekker met vriendinnen gaat shoppen. En ten vierde, en dat is misschien nog wel het belangrijkste punt: u wordt er vele centimeters langer van! Bent u een klein meisje en bent u het zat dat hier continu grappen over worden gemaakt? Maar draagt u liever niet elke dag hakjes zoals pumps? Dan zijn de sneakers met sleehak de ideale oplossing. De sneakers in sleehak kunt u via onze website in korte tijd bestellen. Daar gaan we in deze tekst zeker nog op terug komen. U bent absoluut goedkoper uit als u online bij Mijn Schoengeheim bestelt want u kunt al voor 25 euro een prachtig paar sneakers met een sleehak kopen!

Sneakers met sleehak kopen? Bij ons hebt u dat snel voor elkaar

U kunt onze website beschouwen als een outlet. Dat is een winkel waar in bulk schoenen worden ingekocht. Omdat we in het groot inkopen krijgen wij een korting van de leverancier. Die korting hebben we uiteraard voor u doorberekend in de verkoopsprijzen zodat u hier de vruchten van kunt plukken. Ondanks het feit dat u hier toch al geen dief van de portemonnee bent, bieden we regelmatig sneakers met sleehak en andere producten tegen hoge kortingen aan. Zo is er voor ieder budget wel iets moois te vinden. We bieden ze voornamelijk in wit, grijs, zwart of een combinatie van deze kleuren aan. Vergeet u niet om er ook hielzooltjes of inlegzolen bij te kopen? Dan hebt u er alles aangedaan om eventueel leed te voorkomen. De sneakers met sleehak worden ook wel wedge sneakers genoemd. Naast deze sneakers met sleehak voor vrouwen kunt u ook de volgende producten kopen:

  • Verhogende herenschoenen,
  • Enkellaarsjes met een sleehak,
  • En de reeds vermelde verhogende inlegzolen.

Hebt u een keuze weten te maken? Vergeet dan niet om de juiste maten door te geven. Mocht u per ongeluk een fout hebben gemaakt of mochten de schoenen te klein of juist te groot uitvallen, dan mag u ze binnen 14 dagen retour sturen. U krijgt dan of uw geld terug of een vervangend product opgestuurd.

In de outlet vindt u scherp geprijsde sneakers en andere schoenen

Nadat u de sneakers met sleehak hebt uitgekozen op Mijn Schoengeheim kunt u uw digitale weg vervolgen. Vul dan uw naam, adres en contactgegevens in en betaal via een digitaal betaalmiddel. We accepteren vrijwel elke betaalmethode: van PayPal tot iDEAL en van uw credit card tot Bitcoin. U ontvangt een bevestiging in uw inbox en we laten het u tevens weten als de schoenen uw kant op komen. Daar hoeft u in principe nooit langer dan enkele werkdagen op te wachten. Hebt u hier nog vragen over? Stuur dan een e-mail of bel met onze klantenservice. U bent op afspraak welkom bij ons op het kantoor in Utrecht. Alsof de producten nog niet goedkoop genoeg zijn is het ook nog eens mogelijk om extra korting te krijgen. U kunt zich namelijk abonneren op de gratis nieuwsbrief en dan ontvangt u 5 euro korting op uw volgende bestelling! Vul dus snel uw e-mailadres in.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn