Gastouder worden? Meldt u aan bij dit gastouderbureau

Zoekt u een gastouderbureau in het oosten van het land? Kijkt u dan eens op de website van gastouderbureau Snoesje uit Haaksbergen in Overijssel. Op gastouderbureausnoesje.nl zult u zien dat er een ruime keuze aan gastouders te vinden is als u in Twente of de Achterhoek woont. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u graag dat uw kind de aandacht krijgt dat het verdient? Dan kunt u zich direct via het online contactformulier aanmelden. Ons gastouderbureau gaat vervolgens voor u op zoek naar een gastgezin waar uw kind van harte welkom is. Omdat het belangrijk is dat uw kind zowel veel aandacht krijgt als de mogelijkheid heeft om contacten te leggen met andere kinderen, is er een maximum aantal plekken voor het gastgezin. Dat getal is niet alleen afhankelijk van het maximum dat wij stellen maar ook het maximum dat het desbetreffende gezin stelt. In een klein huis kunnen 3 kinderen immers al meer dan genoeg zijn. U werkt waarschijnlijk fulltime net als uw partner. Misschien bent u gescheiden en hebt u de voogdij gekregen van de rechter. Het kunnen zware tijden zijn als u uw kind nauwelijks kunt zien. Daarom is het erg belangrijk dat uw kind goed wordt opgevangen. Hij of zij kan namelijk ook stress krijgen door het feit dat u 5 dagen per week van huis bent. In een kinderopvang kan uw kind achtergesteld raken. Een kind met een introvert karakter durft misschien niet zo snel vriendjes te maken en kan gepest worden. Als hij of zij daarnaast niet durft aan te geven dat er iets aan de hand is dan kan het een moeilijke tijd worden voor uw kind. Daar moet u niet aan denken! Kies daarom voor Snoesje.

Gastouderbureau Snoesje

Wist u dat het wetenschappelijk is aangetoond dat uw kind op zowel korte als lange termijn veel baat heeft bij een gastgezin? Het zal zijn sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen op een veel kleinere schaal. Er is aandacht voor deze persoonlijke ontwikkeling en een goed gastgezin zal dit stimuleren. U zult na uw werk een blij en gezond kind kunnen ophalen bij de gastouders. Reken er dus maar op dat de mensen die zich bij gastouderbureau Snoesje hebben aangemeld eerst flink worden gescreend. U kunt dus niet zomaar gastouder worden. Een strenge keuring vinden wij belangrijk omdat we daarmee de kwaliteit van ons gastouderbureau kunnen garanderen. Het gaat hier immers over de zorg van uw eigen kind! Een groot voordeel van ons gastouderbureau is misschien nog wel het feit dat u samen met uw kind het gezin uitkiest. Weliswaar wijzen we u een gastgezin toe maar als het niet bevalt dan mag u het afwijzen. Een ander groot voordeel, zeker als u dat vergelijkt met kinderopvang, is het feit dat het gezin vrijwel 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaarstaat. Bij een spoedgeval of omdat u eens met uw partner uit eten wilt gaan kan het gastgezin optreden als babysitters!

Meer weten? Neem gerust even contact met ons op

Zoek dus niet langer naar een gastouderbureau in de regio maar neemt u eens vrijblijvend contact met ons op. Een gastouderbureau is misschien iets duurder dan een kinderopvang maar u krijgt er zoveel meer voor terug.

  • Al was het enkel om uw kind de beste zorg te geven zodat hij meer ontspannen is en meer zelfvertrouwen kweekt.
  • Maar ook omdat we een kleinschalig en betrokken gastouderbureau zijn.
  • U kiest aldus zelf het gezin uit op basis van uw wensen en voorwaarden.
  • En bij ziekte of omdat ze op vakantie zijn zorgt ons gastouderbureau direct voor een toepasselijke vervanging.
  • Lees meer..
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn