Kom heerlijk genieten op onze Camping met zwembad!

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat het voor veel Nederlanders weer de hoogste tijd is om een keer te komen kijken waar ze dit jaar de vakantiedagen willen doorbrengen. Voor de mensen met kinderen, is het altijd fijn om te kunnen verblijven op een Camping met zwembad. Hier kunnen de kinderen heerlijk zwemmen terwijl de ouders heerlijk tot rust komen onder het genot van een mooi boek of een heerlijk drankje. Wij van SlotCranendonck.nl willen u graag van harte welkom heten om uw vakantie dit jaar op onze Camping met zwembad door te brengen. Wij hebben namelijk een camping middenin Brabant en wij verwelkomen ieder jaar heel veel gezinnen die hier lekker de boel de boel willen laten. Op onze Camping met zwembad heeft u daar alle gelegenheid toe. Wij hebben maar liefst plaats voor 530 caravans, vouwwagens of tenten die wij allemaal ruim verspreid hebben over vele hectares campinggrond. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat u last zult hebben van uw buren of wie dan ook, omdat deze op gepaste afstand van u verwijderd zullen zijn. In de omgeving van onze Camping met zwembad is volop vermaak te vinden. Houdt u van fietsen? Dan kunt u uw hart ophalen in de omliggende natuurgebieden. U kunt hier ook heel erg goed wandelen. Er zijn namelijk wandelroutes uitgestippeld waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het feit of u de weg zult kunnen vinden. Wilt u foto’s van onze Camping met zwembad bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit om een keer te komen kijken op SlotCranendonck.nl. Hier kunt u ook alvast een reservering maken wanneer u onder de indruk bent van wat u allemaal op onze site ziet staan. Wees er snel bij, want onze ervaring is dat het in de loop van de komende maanden snel zal gaan met het vergeven van de beschikbare plaatsen.

Slecht weer? Wij zijn een Camping met binnenzwembad!

Het weer kan in Nederland soms onvoorspelbaar zijn en dat betekent dat veel mensen het vaak een risico vinden om in eigen land op de camping te gaan staan. Wij snappen deze zorgen maar al te goed en vandaar dat wij een Camping met binnenzwembad hebben geopend. Zoals gezegd kunt u ook gebruikmaken van ons buitenbad, maar wanneer het weer omslaat, kunt u altijd uitwijken naar onze Camping met binnenzwembad. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw kinderen zich ondanks het slechte weer toch blijven vermaken en kunt gewoon doen wat u het liefste doet, heerlijk tv-kijken in de caravan of lekker op de bank gaan zitten met een goed boek. Wanneer uw kinderen dat zouden willen, kunnen zij van negen uur ’s ochtends tot half zes ’s avonds terecht in ons Camping met binnenzwembad waar ook de hele dag toezicht is. Zo kunt u uw kinderen daar met een gerust hart achterlaten. Eventueel kunt u bij de receptie aangeven waar u gevestigd bent op de camping zodat wij u een seintje kunnen geven wanneer uw kind zich niet meer vermaakt. Foto’s van onze Camping met binnenzwembad kunt u bekijken op onze site SlotCranendonck.nl.

Reserveer zo snel mogelijk!

Wij hopen dat wij u een goede indruk hebben kunnen geven van de zwemfaciliteiten op onze camping. Uiteraard bieden wij u nog veel meer soorten gemakken aan, waaronder:

  • een animatieteam dat uw kinderen ’s avonds kan vermaken
  • de aanwezigheid van een kleine winkel waar u de nodige spullen kunt halen
  • moderne douchefaciliteiten

Wij hopen u deze zomer op onze camping te mogen verwelkomen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn