Heeft u deze feestlocatie in Mijdrecht al eens gezien?

Als u binnenkort iets te vieren heeft maar u weet nog niet waar u dit zou willen gaan doen, dan willen wij u graag iets meer vertellen over de feestlocatie in Mijdrecht die wij u zouden kunnen bieden. Wij hebben namelijk een prachtige gelegenheid die al heel vaak heeft dienstgedaan als feestlocatie in Mijdrecht. Wij hopen daarom ook dat wij u even wat meer zouden mogen vertellen over de mogelijkheden die wij u allemaal op deze feestlocatie in Mijdrecht zouden kunnen bieden. Ten eerste leent deze feestlocatie in Mijdrecht zich heel goed voor allerlei verschillende doeleinden. Onze feestlocatie in Mijdrecht is in het verleden al heel vaak het decor geweest van een prachtig huwelijksfeest, een verjaardag die groots gevierd moest worden, of voor het vieren van een huwelijksjubileum. Wij kunnen alles voor u organiseren zoals u het hebben wilt en wij vinden dan ook nooit iets te gek om het aan te nemen. Wij staan voor u klaar om u een prachtig feest te bezorgen en wij hebben alle nodige kennis en kunde in huis om u te garanderen dat u en uw gasten uiteindelijk terug zullen kijken op een heel mooie dag of avond. Mocht u daarom graag meer willen weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, dan kunt u onderstaande alinea’s nog even doornemen, maar u kunt ook een keer naar onze website komen kijken. Het adres van ons bedrijf is Cafe-De-Wave.nl/Sportcafe-Mijdrecht. Zoals u ziet is ons cafe een sportcafe en dat betekent dat wij gevestigd zijn in een sporthal. Dit zorgt altijd voor heel veel mooie mogelijkheden. Wanneer u bijvoorbeeld graag iets groots wilt organiseren is het in overleg uiteraard altijd mogelijk om de sporthal te betrekken bij uw evenement. Zo heeft u altijd de zekerheid dat u uw bezoekers de ruimte kunt geven.

Wilt u live muziek op de feestlocatie in Mijdrecht?

Een feest is natuurlijk niet compleet wanneer er niet leuke muziek te horen is. In overleg met u kunnen wij u helpen met het vinden van een leuke band die de avond tot een groot succes kan maken. Wij hebben namelijk een groot bestand met daarin allerlei muzikanten en wij kunnen u daarom te allen tijde voorzien van een goede live band. Mocht u andere wensen hebben die u op onze feestlocatie in Mijdrecht verwezenlijkt wilt zien worden, dan horen wij dat graag van u. Wij bieden u heel veel verschillende mogelijkheden aan, wat dacht u bijvoorbeeld van het feit dat wij u zouden kunnen helpen met het regelen van de catering? Een goed feest op onze feestlocatie in Mijdrecht is namelijk niet compleet wanneer de gasten niet heerlijk kunnen eten en drinken. Vandaar dat wij u graag onze vaste cateraars willen aanbieden zodat u zeker weet dat uw feest voorzien is van de heerlijkste hapjes en drankjes. Wij kunnen u het nummer geven van dit bedrijf. Ook willen wij graag nog een paar woorden wijden aan de capaciteit van onze feestlocatie in Mijdrecht. Wij kunnen maar liefst tachtig mensen herbergen op onze feestlocatie in Mijdrecht en wij hopen dat dit betekent dat u niemand geen uitnodiging hoeft te sturen voor uw feest.

Kom een prachtig feest beleven in ons sfeervolle cafe!

Wij hopen dat u snel een keer contact met ons zou willen komen opnemen om te horen wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij staan voor u klaar om u te helpen met het organiseren van:

  • een prachtig feest voor maximaal 80 personen
  • het regelen van de muziek voor uw feest
  • het inhuren van een goede cateraar

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken in Cafe De Wave.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn