Led bouwlampen voor alle gelegenheden

Wilt u een groot terrein verlichten naast uw bedrijfspand? Wilt u dat inbrekers geen kans maken? Dan is een goede verlichting ontzettend belangrijk. Hier kunt u uitstekend voor zorgen met zogeheten led bouwlampen. Het is een feit dat de meeste mensen denken dat een bouwlamp erg veel stroom verbruikt. Maar dit is lang niet altijd het geval, tenminste niet als u voor speciale led bouwlampen kiest. Led-verlichting is heel erg energiezuinig en daarom maakt u hiermee een slimme keuze. Gelukkig gaat de duurzaamheid niet ten koste van de sterkte van het licht, dus dat scheelt weer. Al met al heeft u dus geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen. Wilt u ze wel graag aan gaan schaffen, maar weet u niet zo goed waar u dit het beste kunt gaan doen? Dan is het heel mooi dat wij u even treffen. Bij ons bent u namelijk meteen al aan het goede adres voor echte led bouwlampen. Wij zorgen voor topkwaliteit van de bovenste plank, zodat u zeker weet dat u goed zit. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Onze led bouwlampen zijn waterdicht en kunnen dus zo direct buiten geplaatst worden. Ze hebben een IP waarde van 65 en dat is ook goed om te weten. Wie wij zijn? Wij zijn de firma Pret Med Led, waar u te allen tijde terecht kunt voor de meest uiteenlopende led-verlichting.

Onze led bouwlampen zullen u zeker bevallen

Als u op zoek bent naar led bouwlampen, die lang mee gaan en weinig stroom verbruiken, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben ze in twee kleuren:

  • Warm wit, waardoor de verlichting sfeervol is
  • Koel wit, wat zorgt voor een feller licht

De warmere led bouwlampen worden bij ons veel gekocht voor in de tuin. Ze houden het buiten prima uit en kunnen tegen alle weersomstandigheden. De zachte tint is ideaal als tuinverlichting op zomeravonden, want dan wilt u natuurlijk niet met een tl-buis-effect zitten. De koelere kleur is ideaal voor op bouwterreinen, bedrijventerreinen en dergelijke. Op plekken waar sfeer niet zo belangrijk is, maar die wel verlicht moeten worden. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst nog graag even van de hoed en de rand willen weten? Lees dan snel verder in de volgende alinea, want daarin wordt u haarfijn uit de doeken gedaan wat u zoal van onze led bouwlampen kunt verwachten.

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

In de eerste alinea hebben wij al even aangestipt dat u bij ons altijd op een hoge kwaliteit kunt rekenen. Onze lampen zijn de beste in hun soort en kennen dan ook een zeer lange levensduur. Zo heeft u er lang plezier van en hoeft u ze niet volgend jaar alweer te vervangen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat onze led bouwlampen helemaal niet duur zijn. Kijk maar eens in onze webshop pretmetled.nl en laat u verrassen door onze lage prijzen. Om de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten om er eentje aan te schaffen. Al met al krijgt u bij ons waar voor uw geld en kunt u niet meer om pretmedled.nl heen als u degelijke led bouwlamp wilt hebben voor een zacht prijsje. Wij zijn simpelweg de nummer een op dit vlak in Nederland! Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact op met het team van Pret Met Led. Wij denken graag met u mee!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn