Lovense biedt vernieuwende toys

Zoek jij originele, spannende en vernieuwende sekstoys? Dan zijn de producten van lovense waarschijnlijk echt iets voor jou! Zij bieden echt iets nieuws in de zin dat hun toys op afstand te bedienen zijn met een app die je op je smartphone kunt installeren. Bij alle speeltjes is het natuurlijk zo dat je deze zelf in de hand moet nemen en er handmatig mee aan de slag moet gaan. Hoewel dit leuk is en voldoening biedt, is het ook wel eens fijn als je niet zo met je handen steeds bezig hoeft te gaan om je speeltje in een andere stand te zetten. Het fijne van lovense is dat de bediening gewoon via de app gaat, zodra je de toy op de juiste plek geplaatst hebt. Dit kun je handmatig doen, dus je kunt je telefoon ondertussen in de hand houden en steeds een snellere of langzamere stand inschakelen. Maar het biedt ook de mogelijkheid om een programma samen te stellen. Op een gegeven moment zul je er misschien achterkomen dat je altijd dezelfde volgorde van standen gebruikt. Je kunt dit dan ook voorprogrammeren en dan hoef je dus echt alleen maar meer op start te drukken. Met lovense heb je dus echt een vernieuwend product!

Lovense biedt uitdaging!

Dat je met lovense prima jezelf kunt bevredigen op een nieuwe manier, dat zal wel duidelijk zijn geworden. Maar het biedt nog veel meer mogelijkheden! Zo kun je de toys ook heel goed samen met je partner gebruiken. Kies eerst welke van de speeltjes die dit merk vervaardigt het best bij jou past, zoals de:

  • teledildonic rabbit
  • butt plug
  • programmeerbare ambi
  • smartphone bullet

Vervolgens kunnen jullie met zijn twee├źn hier veel plezier aan beleven. Dat begint al in je eigen slaapkamer. Je geeft de ander de controle over de toy door hem of haar de smartphone te gunnen. Jij kunt dan niets anders dan je overleveren aan wat de ander voor jou in petto heeft. Gaat het razend snel of juist tergend langzaam? De controle ligt volkomen bij de ander! Ook voor stelletjes die regelmatig niet bij elkaar in de buurt kunnen zijn, bijvoorbeeld vanwege studie in een andere stad of verre zakenreizen, is lovense ideaal. Doordat de speeltjes op afstand bestuurbaar zijn via de app, kunnen jullie elkaar toch tot een ultiem hoogtepunt laten komen. En dat zonder in dezelfde kamer te zijn! Dat is nog eens wat anders dan telefoonseks! En wil je het echt spannend maken, dan kun je de lovense toys ook gebruiken als jullie de deur uitgaan. Een brengt de toy in en de ander krijgt de controle over de app. Pas op dat je niet teveel van kleur verschiet terwijl je aan tafel zit met je vrienden in een restaurant!

Hotstuff heeft het

Ben jij ook geprikkeld en nieuwsgierig? Zou jij nu ook wel eens willen weten hoe de toys van lovense er uit zien en zou je ze graag eens zelf willen proberen? Neem dan een kijkje in de webwinkel van Hotstuff. Zij bieden verscheidene producten van dit merk aan en je kunt ze tegen scherpe prijzen bij hen aanschaffen. Bovendien kun je bij hen ook meteen producten kopen die je goed in combinatie met jouw lovense speeltje kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een glijmiddel op waterbasis om de toy gemakkelijker in te kunnen brengen of aan een speciaal reinigingsmiddel om hem helemaal hygi├źnisch schoon te houden. Voor alles wat je nodig hebt om de seksspeeltjes van lovense goed te kunnen gebruiken en voor de toys zelf, zit je bij Hotstuff dus helemaal goed!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn