Overhemd voor iedere man

mooi-overhemd - overhemdOf je nu een liefhebber bent van het dragen van nette kleding of dat je over het algemeen meer casual gekleed gaat, een mooi overhemd mag bij geen enkele man in de kledingkast ontbreken. Draag jij graag pakken, dan zul jij waarschijnlijk een ruime collectie op dit gebied hebben, zodat je regelmatig kunt afwisselen in combinaties. Dat is het fijne van een overhemd, doordat ze in veel verschillende kleuren te krijgen zijn en er ook veel verschillende patronen mogelijk zijn, kun je door simpelweg een ander exemplaar te dragen onder je pak er meteen een heel andere uitstraling aan geven. Van netjes tot wat meer losjes, het is door afwisseling allemaal mogelijk. Maar ook als je meer van casual houdt, mogen overhemden eigenlijk niet in je kast ontbreken. Je kunt ze immers ook heel goed combineren met een leuke spijkerbroek en een paar vlotte schoenen. Zo geef je meteen een heel andere draai aan het overhemd. En natuurlijk heb je er ook gewoon eentje nodig voor die keren dat je gewoon netjes gekleed dient te gaan. Ook al draag jij normaal nooit een pak en een overhemd, word je er ook helemaal niet blij van om dit te dragen en voel jij je hier helemaal niet prettig in, er zijn nu eenmaal gelegenheden waarbij dergelijke kleding gewenst is. Je kunt dan denken aan een begrafenis of een bruiloft, maar ook bijvoorbeeld aan een feestje waarbij de gastheer of gastvrouw een bepaalde dresscode hebben opgegeven. Dat is dus waarom het verstandig is om altijd een goed pak en een mooi overhemd in je kast te hebben hangen, zodat je voor dergelijke gelegenheden altijd een goede outfit bij de hand hebt. Je hoeft dan niet op stel en sprong naar de winkel om geschikte kleding aan te schaffen.

Veel keus op het gebied van het overhemd

Zoals we hierboven al even kort aanstipten, is er tegenwoordig heel veel keus op het gebied van het overhemd. Dat begint natuurlijk in de eerste plaats met de kleur. Sommige mannen geven de voorkeur aan rustige kleurtinten, zoals wit of lichtblauw. Anderen houden er juist van om een beetje op te vallen en zich net even anders te kleden dan de rest. Dit kan door bijvoorbeeld te kiezen voor een felgekleurd overhemd onder het nette pak. Zo maak je van je standaard grijze of zwarte pak opeens een heel blitse outfit. Kies bijvoorbeeld eens voor roze of rood, dit zal echt voor een heel ander effect zorgen dan het gewone witte hemd. Daarnaast bestaat er natuurlijk ook verschil wat betreft patroon. Er zijn vooral heel veel effen gekleurde overhemden verkrijgbaar, maar natuurlijk kun je ook prima eens kiezen voor een overhemd met een leuk dessin. Zo kun je kiezen voor een grote ruit of juist voor een klein ruitjespatroon. Streepjes zijn natuurlijk ook een goede optie, maar als je echt eens iets anders wilt, zijn er ook wel andere, meer gedurfde dessins, verkrijgbaar. Op die manier kun jij je echt onderscheiden van anderen. Naast kleur en dessin verschilt ieder overhemd natuurlijk ook wat betreft model. Er is het standaard model, dat wat recht gesneden is, maar er zijn ook steeds meer getailleerde exemplaren verkrijgbaar. De taillering zorgt er voor dat ze er mooier uitzien als ze bij de broek ingestopt worden, er ontstaat dan minder overtollige stof. Daarnaast is er nu ook nog het slim-fit model en het body stretch model, waarbij er sprake is van een extra getailleerde vorm. Dit zorgt er voor dat het overhemd goed aansluit op het lichaam en dat het er strak en netjes uitziet op het moment dat je het hemd bij de broek instopt.

Online hemden bestellen

Heb jij een nieuw overhemd nodig, dan valt er dus echt wat te kiezen. Je kunt kiezen uit:

  • verschillende kleuren, van rustig tot fel
  • diverse dessins, zoals effen, ruitjes of streepjes
  • verscheidene modellen, namelijk standaard, getailleerd, slim-fit of body stretch

Wat voor jou de beste keus is, hangt natuurlijk helemaal van je eigen voorkeuren af. Blijf jij graag een beetje op de achtergrond, val je niet graag op in een groep, dan is een overhemd met een opvallend dessin of een felle kleur voor jou waarschijnlijk geen goede keus. Zo valt er voor ieder wel wat te zeggen en de keus zal natuurlijk vooral bepaald worden door de eigen smaak en de gelegenheid waarbij het hemd gedragen zal gaan worden. Voor een feestje zoek je immers waarschijnlijk iets anders dan voor naar je werk. Wat in ieder geval vast staat is dat je voor mooie nieuwe overhemden het best naar Mooi-Overhemd kunt gaan. Zij zijn een echte specialist op dit gebied en je vindt bij hen dan ook een ruime keus. Zij bieden zelfs exemplaren aan met extra lange mouwen, ideaal voor de wat langere man. Dan heb je nooit meer last van hemdsmouwen die eigenlijk net te kort zijn, want zeg nu zelf, dat ziet er toch ook niet mooi uit? Om je outfit helemaal af te maken, kun je bij hen daarnaast ook stropdassen en strikken kopen, uiteraard ook in diverse dessins en kleuren. Zo kun je een mooie combinatie maken die goed bij jou past. Neem dus vooral eens een kijkje op de website van Mooi-Overhemd als jij op zoek bent naar een nieuw overhemd. Je zult bij hen zeker een exemplaar kunnen vinden dat helemaal bij jou past.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn