Geweldige kerstpakketten

kerstpakkettenxl.nl - KerstpakkettenHet duurt nog eventjes maar voor u er erg in hebt is het alweer kerst. Om uw personeel te bedanken en om hen te motiveren voor het volgende jaar is het leuk als u hen een presentje geeft. Van oudsher geven werkgevers kerstpakketten aan hun personeel. Houdt u zich ook aan deze traditie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres want op kerstpakkettenxl.nl vindt u de grootste collectie aan kerstpakketten in het land. We begrijpen maar al te goed dat dit enkel problemen met zich meebrengt, want hoe maakt u nu een keuze? Gelukkig zijn dit de zogenaamde Eerste wereldproblemen en is het eenvoudig op te lossen door te klikken op een van de vele categorieën. We hebben namelijk kerstpakketten in alle soorten en maten. Mocht uw gewenste kerstpakketten er niet tussen zitten, dan horen we dit graag van u. Wie weet kunnen we uw speciale pakket wel voor u maken. Als u trouwens meer dan 1000 kerstpakketten wilt kopen dan maken we ze, zo u wilt, nog specialer omdat we de dozen voorzien van uw bedrijfsnaam. Plaats er een leuke kerstgedachte op, versier de producten met labels van uw bedrijf en laat op een nog persoonlijkere manier zien dat u er voor uw personeel bent. Natuurlijk hebben de meeste bedrijven niet zoveel mensen in dienst maar dit geldt wel degelijk voor universiteiten, ziekenhuizen en andere grote instellingen zoals de overheid en de Belastingdienst. Voor de kleine ondernemer die elk personeelslid kent is het misschien leuk om voor iedereen een apart kerstpakket te kopen die echt bij uw collega past. Houdt er een erg van Italiaans eten, dan kunt u een Italiaans pakket kopen et cetera. Zorg er daarbij wel voor dat al deze kerstpakketten ongeveer dezelfde waarde hebben, anders kan men geïrriteerd raken en u met een scheef gezicht aankijken het komend jaar. Wellicht vindt u het trouwens nog te vroeg om nu al kerstpakketten te kopen. U doet ons er echter een groot plezier mee. Naarmate het einde van het jaar nadert wordt het voor ons steeds drukker. Als u op tijd uw kerstpakketten bestelt, dan kunnen we ze op tijd klaarzetten en opslaan in uw of ons magazijn. Daardoor neemt onze werkdruk af en garanderen we u een topkwaliteit. Ook scheelt het voor u heel wat werk omdat u dit op uw gemak in de zomervakantie via onze website kunt uitzoeken.

We bieden de grootste collectie kerstpakketten van het land

Omdat we enkel A-merken gebruiken in onze kerstpakketten mag u er wel vanuit gaan dat deze kerstpakketten rijk gevuld zijn met lekkernijen. We doen niet aan tussenhandel en leveren dus meteen aan u, de klant. Dat scheelt nogal wat geld want als het eerst naar een groothandel gaat die het vervolgens aan u gaat verkopen, dan lopen de prijzen al snel op. Dat wilt u niet hebben want u bent geen dief van uw eigen portemonnee. Kerstpakketten kopen voor uw hele bedrijf kan behoorlijk duur zijn, dus kiest u iets dat binnen uw budget past en doet u dat bij ons. We leveren kwaliteit tegen een lage prijs. Omdat u het hele jaar door kerstpakketten kunt kopen is het mogelijk om het ook meteen in uw magazijn op te slaan. Hebt u daar geen plek voor of wilt u het een geheim houden voor uw personeel? Dat is ook prima, we hebben een zeer groot depot waar we deze kerstpakketten prima een half jaartje in op kunnen slaan. De kerstpakketten hebben we netjes onderverdeeld in diverse categorieën. De belangrijkste willen we in de volgende opsomming even kort met u bespreken:

  • Zo kunt u kiezen voor een landenthema. Wilt u een pakket in Oriëntaalse stijl? Dan vindt u er onder andere kroepoek, rijst, bami en diverse heerlijke kruidenmixen in.
  • Liever en budgetpakket zodat men kan overleven tijdens de dure decembermaand? Kies dan voor de Familie of de Food pakketten.
  • Bent u een duurzaam ondernemer? Vindt u het milieu erg belangrijk en eet u zo graag en zo veel mogelijk gezond en biologisch? Kiest u dan een pakket tussen onze duurzame kerstpakketten uit.

Reserveer alvast de pakketten die u op het oog hebt

Hebt u hier nog vragen over? Neemt u dan even contact met ons deskundig personeel op. We staan voor u klaar om al uw prangende vragen over de kerstpakketten, het bestelproces en onze werkwijze spoedig te beantwoorden. Klim daarom meteen in de pen of belt u ons eens op. Naast de vele pakketten die u kunt bestellen hebt u ook de mogelijkheid om iets anders cadeau te doen. Hebt u geen zin om zelf een pakket samen te stellen, dan kunt u uw personeel een bon geven. Deze bon is via onze website te verzilveren. Elke werknemer krijgt een unieke code en kan daarmee een van de vele gebruiksartikelen uitzoeken die vervolgens bij hen thuis worden bezorgd. Denkt u daarbij aan keukenmachines, voedselpakketten, abonnementen op magazines en nog veel meer. Het is tevens mogelijk om het bedrag van de bon te schenken aan een van de vele goede doelen die u in dat overzicht terug zult vinden. Zijn werknemers in een gulle bui en wil men de kerstgedachte echt tot uiting brengen, dan kan men dus dit bedrag aan een goed doel schenken. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst en 8,5 op basis van 5200 beoordelingen weet u dat u met ons niet fout kunt gaan. Geeft u ons ook een cijfer na de bestelling?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn