Massage in Leiden bij Massage Feeling Good

Www.massage-feelinggood.nl is de plek waar je moet zijn voor een massage in Leiden. Ik ben Anke en ik kies steeds weer voor de massage in Leiden bij deze praktijk. Ik vertel je graag waarom. Het is voor mij heel erg belangrijk om zo nu en dan gewoon wat tijd en aandacht voor mezelf te hebben. Ik heb best wel een drukke baan die veel van me vraagt en na een tijdje merk ik dan wel eens dat verder van mezelf verwijderd raak. Ik kan het niet zo goed omschrijven maar het is een bepaald gevoel van, niet helemaal thuis bij jezelf zijn en dan kies ik er altijd voor om een massage in Leiden bij Feeling Good te nemen. Deze massage biedt niet alleen maar een uur optimale ontspanning; het doet echt meer dan dat. Ik wil je graag vertellen wat het precies doet en waarom ik dat ook zo ervaar. Gedurende de dag neem je als mens heel wat dingen in je op. Je staat op en dan begint het al. Je kijk op je telefoon. Misschien kijk je naar het nieuws. Wat je ook doet; je neemt informatie op en dat moet je allemaal verwerken. Met een drukke baan zoals ik, zit ik aan het eind van de dag vaak een beetje vol. Dan moet ik ontspannen. Een kopje thee drinken en lekker met mijn voeten omhoog, maar soms kies ik ook voor een massage in Leiden. Een massage maakt de spieren warm en kan er voor zorgen dat het bloed weer beter stroomt door je lichaam. Wanneer je bepaalde pijnklachten ervaart in het lichaam zoals pijn aan de schouders of rug, dan zitten daar vaak punten die gemasseerd kunnen worden. Tijdens een massage Leiden wordt er extra aandacht besteed aan die punten in het lichaam die wat extra aandacht nodig hebben. Kiezen voor een massage in Leiden betekent kiezen voor jezelf. Kies voor: 

  • Aandacht voor het lichaam
  • Een uur van ontspanning
  • Een cadeau aan jezelf

Massage in Leiden; een moment voor jezelf

Veel mensen nemen niet genoeg tijd voor zichzelf. Het leven raast maar door en er zijn dan momenten dat er echt even rust moet worden gepakt. Dat kan met een massage in Leiden. Een ander aspect van massage, waar niet veel mensen bij stilstaan is het belang van je energetische balans. We hebben allemaal een energetisch lichaam. Dat wil zeggen; we hebben energie en die moet goed door ons lichaam kunnen stromen anders voelen we ons niet fit. Wanneer er bepaalde fysieke blokkades ontstaan doordat je te veel werkt en te weinig rust neemt, kan een massage in Leiden helpen om die blokkades op te heffen. Mocht jij ook op zoek zijn naar een massage in Leiden dan is het zeker aan te raden om eens contact op te nemen met Massage Feeling Good.

Tot rust komen

Een massage is door voor alles goed. Het kan een moment van rust scheppen in je drukke bestaan; een moment waar je zo hard aan toe bent. Maar het kan er ook voor zorgen dat je je weer fit voelt. Soms voelen mensen zich na een massage in Leiden juist wat moe. Dat kan komen doordat er afvalstoffen vrijkomen tijdens de massage en die moeten dan vervolgens door het lichaam worden afgevoerd. Het is belangrijk dat je na een massage dan ook altijd genoeg water drinkt en zorgt voor een goede nachtrust. De volgende dag zal je je dan al weer een heel stuk beter voelen. Zorg goed voor jezelf en kies voor een massage bij Feeling Good.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn