Kent u kolonisten van catan?

Kent u het bordspel “kolonisten van catan”? Dit is een zeer beroemd bordspel dat spel van het jaar is geweest. Veel huishoudens hebben wel een versie van dit gerenommeerde spel in hun spelletjeskast staan. Er zijn diverse uitbreidingen verschenen van kolonisten van catan zodat u kunt variëren qua uitdaging. U kunt kolonisten van catan zo moeilijk maken als u zelf wilt maar u kunt ook terug naar de basis. Er zijn ook allerlei edities verschenen van kolonisten van catan zoals een reisversie zodat u niet een grote zware doos mee hoeft te nemen in uw koffer. Ook zijn er kaartspellen verschenen zodat u bijvoorbeeld in de trein of op de achterbank van uw auto kolonisten van catan kunt spelen. Dit kan overigens ook net zo goed thuis als u even geen zin hebt om het grote bord erbij te pakken maar dan is de variatie wel iets kleiner en kunnen wij van spellenrijk.nl ons voorstellen dat u sneller bent uitgekeken op het spel. Daarom raden we u altijd aan om te beginnen bij het begin, koopt u daarom eens het nu al klassieke originele bordspel. Bent u degene die de meeste overwinningspunten weet te bemachtigen? Verzamel genoeg grondstoffen, bouw steden en straten en onderhandel met uw tegenstanders. We zijn benieuwd of u voldoende tactisch inzicht hebt om van uw gezin te winnen. Tevens is kolonisten van catan een leuk spel voor studenten maar ook voor ouderen. Voor de allerjongsten raden we het af maar als ze in hun tienerjaren zijn dan zullen uw kinderen vast en zeker ook al snel dit geweldige spel in hun hart sluiten.

Kolonisten van catan is spel van het jaar geweest

Zoals we daarnet al zeiden kunt u op onze website kolonisten van catan kopen. Begint u dus met het klassieke basisspel, dan kunt u vervolgens kijken of uitbreidingen wenselijk zijn. Die uitbreidingen zijn trouwens leuke verjaardagscadeaus of kerstcadeaus. Dan hoeft u de komende jaren niets meer te bedenken op dat gebied. En als u uitgekeken bent op kolonisten van catan dan hebben we nog een keur aan andere spellen. Bent u benieuwd welke uitbreidingen er op dit moment in ons assortiment te koop zijn? Kijkt u dan even naar het volgende lijstje:

  • Naast het basisspel, het kaartspel, de dobbelversie, de reiseditie en de junior editie hebben we nu ook kolonisten van catan Amerika
  • De oliebronnen uitbreiding
  • De zeevaarders uitbreiding
  • Europa ontwaakt uitbreidingsset
  • Het oude Egypte uitbreidingsset
  • Steden & ridders
  • Kooplieden en barbaren
  • Een aanpassingsset om alle uitbreidingen tegelijkertijd te spelen in combinatie met het basisspel
  • En nog veel meer. U zult jarenlang plezier beleven aan de vele uitbreidingen!

Dit is een van de meest populaire bordspellen in de wereld

En omdat het in de hele wereld gespeeld wordt kunt u het ook gaan spelen als u op vakantie bent, stage loopt in het buitenland of vanwege andere redenen in een ander land bent. De regels zin overal in de wereld gelijk dus ook al is er een taalbarrière, met kolonisten van catan lost u die grenzen op en maakt u nieuwe vrienden. Wacht niet langer maar probeer het spel eens uit. Het is weer eens iets anders dan videogames spelen, tv kijken of iets anders digitaals. Bordspellen zijn absoluut niet oubollig maar brengen mensen tot elkaar. Het kan een goed platform zijn om weer met elkaar in gesprek te komen. veel bevriende stellen en vriendengroepen spelen volop bordspellen en daar zijn wij uiteraard erg blij mee. Hebt u verder nog vragen over dit spel of onze website? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn