Wilt u graag leesmappen ontvangen?

Via www.leesland.nu kunt u snel een leuk abonnement afsluiten zodat u elke week een leesmap krijgt. De leesmappen krijgt u elke week opnieuw aangeleverd. In deze leesmappen zitten allerlei leuke magazines zodat u voor weinig geld toch meer dan 10 verschillende tijdschriften per week kunt lezen. Dat redt u waarschijnlijk niet maar als ons aanbod u bevalt en u denkt dat u de overgrote meerderheid zeker gaat doorbladeren, dan bent u erg goedkoop uit met een leesmap. Als u het berekent dan kan het u op jaarbasis zo honderden euro’s schelen. Deze leesmappen zijn niet alleen een goed idee voor huishoudens maar ook voor wachtkamers bij tandartsen, huisartsen en andere plekken waar burgers vaak moeten wachten tot het hun beurt is. U wilt vast en zeker wisselende lectuur aanbieden die niet al maanden oud is. Via onze service krijgt u elke week een nieuwe map. De tijdschriften zijn wellicht een paar weken oud maar er bevinden zich geen tijdschriften in deze leesmappen die belangrijk zijn om dezelfde week nog te lezen of te gebruiken zoals een televisiemagazine. Over televisieblaadjes gesproken, als u vandaag nog een abonnement afsluit dan krijgt u wel elke week de actuele Avrobode cadeau van ons! Daar betaalt u dus helemaal niets extra’s voor.

We bieden u diverse leesmappen aan

We hebben twee verschillende leesmappen in de aanbieding. De compacte versie met daarin voornamelijk tijdschriften voor volwassenen. Dat maakt deze map zeer geschikt voor diegenen die niet al te veel willen betalen en tevens geen kinderen hebben. De gezinsmap bevat diverse magazines voor uw kinderen zoals de Viva, de Tina en uiteraard de Donald Duck. Maar de Donald Duck is en tijdloze klassieker en is zowel leuk voor ouderen als voor kinderen. U vindt op onze website de totale inhoud van onze leesmappen. U ziet dat we weekbladen en maandbladen aanbieden in onze leesmappen. Wist u dat u ook andere mensen kunt opgeven voor een van onze 2 leesmappen? Dan krijgt u en degene die lid is geworden een gratis welkomstcadeau in de vorm van een echte tablet. Als u eenmaal abonnee bent geworden dan wordt het per week goedkoper. Dus des te langer u lid bent, des te goedkoper de leesmap iedere week is. Uiteraard geldt hier wel een limiet voor maar dan zult u eerst heel wat maanden lid moeten zijn. Gaat u op vakantie en duurt uw vakantie niet langer dan 4 weken? Dan kunt u dat even aan ons doorgeven en dan slaan we uw huis tijdelijk over. U betaalt dan niets en als u terug bent dan hangt er vast een nieuwe tas aan uw deurklink!

Elke week weer iets nieuws te lezen!

Met meer dan 50 ervaring mogen we bij Leesland wel stellen dat u een uitstekende service kunt verwachten. Wij bestrijken een groot deel van Nederland. Zo kunnen we uw leesmappen bezorgen als u woont in:

  • Groningen
  • Friesland
  • Drenthe
  • Overijssel
  • De Noordoostpolder
  • De Achterhoek
  • en de grensstreek in Duitsland.

Zit uw provincie er niet tussen? Dan hopen we voor u dat u een andere aanbieder kunt vinden. Wellicht dat wij in de toekomst ook naar uw provincie toekomen dus het kan geen kwaad om zo nu en dan eens op onze website te kijken. Een extra voordeel van de leesmap is dat het beter is voor het milieu. Er zijn minder tijdschriften in omloop en dat betekent dat er minder houtkap nodig is vanwege al het papier waarop we besparen. Daarnaast bezorgen en halen we de leesmap elke week weer op en zijn onze bezorgers altijd aan het werk op hun fiets in plaats van een auto of scooter.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn