Volg een professionele acteerworkshop

toneelhuisamsterdam - acteerworkshopOf je nu net begint met acteren of al jarenlange ervaring hebt, bij Toneelhuis Amsterdam hebben ze de workshop die bij jou past.

  • Beginners
  • Gevorderden
  • Professionals

Ze bieden hier de mogelijkheid om een acteerworkshop te volgen, maar je kunt hier bijvoorbeeld ook de vooropleiding volgen voor de toneelacademie. Afhankelijk van jouw doelen kun je dus voor een bepaalde acteerworkshop volgen. Om de workshops voor gevorderden en professionals te kunnen volgen, zul je wel eerst een beginners workshop gevolgd moeten hebben. Wanneer je dit elders gedaan hebt, dan kun je het beste contant opnemen met Toneelhuis Amsterdam. Zij kunnen samen met jou kijken wat de beste optie is en welke acteerworkshop het meest aansluit op de ervaring die jij hebt. Alle workshops die aan deze academie worden aangeboden, worden gegeven door ervaren docenten die veel kennis hebben van de toneelwereld en alles wat daarbij komt kijken. Zeker als jij zelf ook de aspiratie hebt om in als acteur of actrice aan de slag te gaan, dan ben je bij deze academie aan het juiste adres. Zij weten precies wat er nodig is om succesvol in deze wereld aan de slag te kunnen, maar ook kunnen ze je meer leren over het doen van een goede auditie en wat er voor werk voor nodig is om een goede rol neer te zetten.

De acteerworkshop die bij jou past

Mensen komen met verschillende redenen een acteerworkshop volgen bij Toneelhuis Amsterdam. Het publiek dat hier komt is dan ook erg breed. Van mensen die een amateuristische interesse hebben in acteren en er gewoon meer over willen weten tot professionals die al langere tijd op de planken of op film staan. Tot welke groep jij ook behoort, je bent welkom bij Toneelhuis Amsterdam. Heb je nog nooit een acteerworkshop gevolgd, dan raden we je aan om te beginnen met de Beginners workshop. Aan het einde van iedere workshop wordt er een evaluatie afgenomen waarbij er gekeken wordt naar wat er voor jou persoonlijk een goede volgende stap is. Dit is een van de redenen dat veel mensen kiezen voor Toneelhuis Amsterdam om hun toneeltalent te vergroten. Het grootste percentage van mensen die een acteerworkshop hier volgen en vervolgens worden aangenomen bij een van de toneelacademies in Nederland is bij deze academie het hoogst. Dit zegt zeker iets over het niveau van de docenten, die allemaal praktijkervaring hebben, maar het is ook veelzeggend over de persoonlijke benadering die ze bij deze academie handhaven. Voor iedere student wordt er gekeken wat het beste bij hem of haar past en hoe dit op een zo goed mogelijke manier gebruikt kan worden.

Volg jouw acteerworkshop

Als je eenmaal een acteerworkshop bij Toneelhuis Amsterdam hebt gevolgd, dan wil je hier mee verder. Acteren is voor veel mensen een fijne uitlaatklep en het is dan ook moeilijk om hier afscheid van te nemen en gelukkig hoeft dat ook niet. Er is bij Toneelhuis Amsterdam altijd een acteerworkshop die je kunt volgen. Op allerlei verschillende gebieden kunnen zij je verder helpen. En niet alleen op praktisch gebied, maar ook voor theoretische lessen kun je hier terecht. Dramaturgie is bijvoorbeeld ook een van de dingen die je hier kunt volgen. Veel mensen beseffen niet dat er een hoop meer schuil gaat achter een goed acteur of actrice, maar bij Toneelhuis Amsterdam kom je hier al snel achter. Neem dus vandaag nog een kijkje op de website om erachter te komen wat zij jou kunnen bieden en wat jou leuk lijkt om te doen. Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met ze op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn