Met deze kerstpakketten laat u uw personeel glimlachen

Hebt u geen idee hoe u aan kerstpakketten moet komen? Gelukkig is er onze website waarmee u snel en voordelig dit soort pakketten kunt bestellen. Hebt u al een idee wat uw budget is? Hebt u zelfs wensen qua stijl en inhoud? Dan zult u bij ons vast en zeker vinden wat u zoekt want we hebben kerstpakketten in allerlei soorten en maten. Van dure pakketten boordevol luxe artikelen tot de wat goedkopere pakketten die ofwel kleiner zijn ofwel meer budgetartikelen bevatten. Het is immers maar net hoe goed uw bedrijf heeft gedraaid en ook het aantal werknemers speelt mee. Natuurlijk krijgt u wel korting op hele grote bestellingen kerstpakketten want bij ons bent u absoluut geen dief van uw eigen portemonnee. Het lijkt misschien wat vroeg in het jaar om over kerstpakketten te beginnen maar niets is minder waar. U kunt zelfs het hele jaar door pakketten bestellen want dit soort pakketten samenstellen is een jaartaak. Toegegeven, in de wintermaanden hebben wij het relatief rustiger dan later in het jaar. Maar omdat men doorheeft dat het nogal scheelt qua tijd en energie om nu alvast kerstpakketten te bestellen zijn wij het hele jaar door van werk voorzien. Wij blijven ook niet stil zitten en gaan daarom door met het ontwikkelen en bedenken van nieuwe lijnen. Zo hebben we elk jaar een verrassend nieuwe samenstelling van allerlei leuke en coole kerstpakketten. We hopen dan ook van harte dat er voor ieder wat wils te vinden is. Tevens is het mogelijk om voor het ene personeelslid iets anders te bestellen dan een andere. Voor kleinere zaken is dat misschien een leuke optie. Als u weet dat een personeelslid bijvoorbeeld erg van Aziatisch eten houdt en de ander meer baat heeft bij een pakket waarin diverse soorten bier zitten, dan kunt u dat onderscheid maken. Zorg er dan wel voor dat de kerstpakketten qua prijs gelijk zijn, anders krijgt u misschien scheve gezichten. Hebt u een grote onderneming en bestelt u honderden zo niet duizenden kerstpakketten? Dan is hier geen beginnen aan. Toch kunt u ook deze kerstpakketten personaliseren door uw bedrijfsnaam erop te zetten, een leuke kaart en gedicht toe te voegen met een persoonlijke boodschap. Al bij een afname van meer dan 50 kerstpakketten kunt u uw eigen pakket samenstellen in plaats van te kiezen voor een van onze vele type pakketten. En bent u niet tevreden met de voorlopige design? Of is er tijdens de levering iets verkeerd gegaan? Dan moet u het ons zo spoedig mogelijk laten weten. Gelukkig komt dit maar zelden voor. Maar mocht het zo zijn dan is er geen man overboord. U hebt namelijk 100 procent garantie op al uw bestellingen en leveringen! Daardoor bent u altijd verzekerd van goede producten.

Kerstpakketten uitzoeken kan nog heel wat voeten in de aarde hebben

Het kiezen van het perfecte kerstpakket is aldus nog een hele klus. We hopen dat u er een beetje uitkomt. Mocht dit niet het geval zijn dan staat het u vrij om contact met ons op te nemen. We staan dag en nacht voor u klaar, het hele jaar door. Wij werken namelijk het hele jaar aan onze kerstpakketten zodat we niet al het werk aan het eind van het jaar hoeven doen. Dat is wederom een goede reden om vroeg uw kerstpakketten te gaan bestellen. Daarmee doet u ons absoluut een groot plezier! Dankzij onze ervaring en het feit dat we een eigen inpakcentrale hebben zal u snel uw kerstpakketten in huis hebben. En als u liever wilt dat we ze opslaan tot november of december aanbreekt, dan is dat ook geen enkel probleem. Wij hebben genoeg ruimte in ons magazijn dus laat het ons weten. Naast de standaard pakketten kunt u er ook eens voor kiezen om iets anders te geven dan voedsel- en drankpakketten. Natuurlijk is dat altijd een goede optie maar als u al elk jaar een dergelijk pakket geeft, dan wil uw personeel misschien weleens iets anders. Goed dat u daarom bij ons bent gekomen want naast dit soort pakketten hebben we een keur aan diverse andere kerstpakketten die menigeen collega waarschijnlijk zal verrassen.

Bestel snel, dan zetten we ze vast voor u klaar

Wat kunt u naast de standaard en meer traditionele kerstpakketten bij ons bestellen? Voor uw gemak hebben we een uitvoerig lijstje gemaakt:

  • We bieden diverse cadeaubonnen aan. Van dinnerbonnen tot aan welness-bonnen en van boekenbonnen tot aan decoratiebonnen, bij ons kunt u het allemaal bestellen. Ook qua bedrag per bon hebt u een riante keuze.
  • Daarnaast hebben we ook pakketten die niet zijn gevuld met drank en voedsel maar voornamelijk met leuke spullen voor in de woon- en slaapkamer.
  • Wilt u liever uw personeel verwennen met cosmetica en badproducten? Ook dan bent u wederom bij ons aan het juiste adres.

De meeste mensen kiezen toch wel voor de kerstpakketten met voedsel. Naast ons standaardassortiment zoals thematische en budgetpakketten hebben we zeer culinaire pakketten! Bijvoorbeeld met allerlei streekproducten, pakketten met heerlijke vis, vlees, kaas of pat├ęs. Wat u dan ook wilt en hoe u het dan ook met elkaar wilt combineren, bij ons is het allemaal mogelijk. En bij elke bestelling ontvangt u in alle pakketten een gratis bonuscadeau van ons! Als dit nog niet genoeg redenen zijn om bij ons op de site te kijken, dan weten we het ook niet meer. Hopelijk zien we u snel op kerstpakket.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn